Asus Transformer Infinity TF700T-1B080A

Tableta Asus Transformer Infinity TF700T-1B080A e una din seria Transformer Pad și e doar modelul cu Wi-Fi. Chiar dacă arată precum un Prime (spate cu aspect metalic), din păcate e un Pad însă configurația nu va dezamăgi. Spun asta pentru că vine cu un Tegra 3 de 1.6GHz (T33), 1GB de RAM și spațiu de stocare de 64GB. Având în vedere spațiul, nu mise pare prea scumpă, însă dacă aveți nevoie de acea tastatură pentru scriere de mesaje sau emailuri, vă recomand Prime-ul care are inclusă tastatura. Deci se poate transforma ușor într-un laptop iar autonomia crește de la 10 ore la 18 ore. Cu siguranță la toamnă, aceste tablete vor avea succes odată cu lansate pachetului Microsoft Office pentru Android. Acest TF700T-1B080A are un preț bun Vezi prețul special de azi » foarte asemănător cu al modelului TF700T-1I083A care e Champagne Gold.

Poze

Tableta
Cu docking

Specificații tehnice

Procesorul său e unul cu patru nuclee și se numește Tegra 3 T33. E o alegere ideală și pot spune că nu veți avea nevoie de ceva mai performant în următorii doi ani. Ecranul IPS oferă unghiuri foarte bune și e protejat de Gorilla Glass. Spre deosebire de celelalte tablete cu Android, aceasta e prima cu rezoluție Full HD iar calitatea imaginilor e superbă pentru un ecran de 10.1 inci. Cu siguranță nu veți găsi ceva mai performant în acest buget. Memoria RAM de 1 GB e suficientă pentru moment deoarece e DDR3.

Nu sunt prea multe tablete cu 64GB, motiv pentru care doar iPad-ul ar putea fi o concurență sau o alternativă. Pe partea de multimedia, acest Asus Transformer Infinity are o cameră de 8MP, una secundară de 2MP, cititor de carduri, ieșire audio+microfon, microHDMI și difuzoare stereo. Are conectivitate bluetooth și Wi-Fi. Chiar dacă nu are 3G, vă puteți folosi telefon ca hotspot au vă puteți cumpăra un router wireless.

Autonomia bateriei de 3380 mAh ajunge la 10 ore și crește odată cu dockingul – 18 ore. E foarte subțire, ușoară și realizată din materiale de bună calitate. Acest astfel se observă pe spatele ei și parcă e mai solidă. Deasemenea are senzor de lumină, busolă, giroscop și senzor G. Momentan e disponibil doar varianta pe gri și sperăm că vom vedea și pe albastru, roșu sau alb. Android 4.0 e numai bun pentru o astfel de tabletă și cu siguranță veți aprecia cât de bine se mișcă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată foarte bine, autonomie mare, performanțe maxime, ecran 1200p, IPS și spațiu de 64GB.

Minusuri: nu e chiar accesibilă.

Concluzie

Acest TF700T-1B080A e una dintre cele mai reușite modele de la acest producător alături de TF700T-1I083A și sunt curios când vom vedea și un model similar de la Samsung. Am pus un clip jos pentru a vă face o idee despre ea:

Te-ar mai putea interesa