Asus Transformer Infinity TF700T-1B029A

Tableta Asus Transformer Infinity TF700T-1B029A e una de ultimă generație deoarece are cel mai nou procesor Quad Core de la NVIDIA, ecran IPS FullHD, 32GB flash și Android 4.0. Chiar dacă sistemul de operare nu e cel mai nou dar cu siguranță o să primească un upgrade la 4.1 Jelly Bean. Dar și așa e suficient de bun Ice Cream Sandwich. În pachetul său nu veți găsi acea tastatură de tip stație de andocare (docking station). E o soluție bună pentru cei care nu se pot împăca cu laptopurile și pentru că are un accesoriu ideal (tastatură cu baterie integrată care îi mărește autonomia). Infinity TF700T-1B029A are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cu docking (nu e inclus)
Tableta

Specificații tehnice

Are cel mai nou Tegra 3 – T33L de 1.6 GHz, care va oferi un plus de performanță fie că jucați un joc fie că navigați. Ecranul său de 10.1 inci e cât a unui netbook doar că rezoluția e una 1080p iar panoul e de tip IPS. Acest tip de ecran oferă unghiuri largi de vizibilitate, deoarece claritate și luminozitatea e aceeași din orice unghi ați privi ecranul. Peste acesta se găsește o suprafață denumită Gorilla Glass 2 și spre deosebire de prima variantă, aceasta e mai subțire dar la fel de eficientă.

Memoria RAM DDR3 are o capacitate de 1GB și cred că e suficient chiar și pentru viitoarele jocuri și aplicații. Sistemul de operare Android 4.1 merge decent chiar și cu 512 MB RAM. Doar dacă folosiți mai multe aplicații în același timp probabil 2GB de memorie ar fi necesară. Memorie internă de 32Gb e suficientă pentru a nu mai apela la un card de memorie.

Pe partea de multimedia are card reader, cameră frontală 2MP, cameră în partea din spate – 8MP, microHDMI, mufă combo căști+microfon și difuzoare. Are doar conectivitate WLAN, iar dacă doriți și 3G, soluțiile disponibile sunt: funcția Wi-Fi Hotspot a unui smartphone sau optați pentru o altă tabletă. Cât timp aveți un router wireless și nu plecați prea mult de acasă cu el, nu are rost funcția 3G în special că nu e mai rapid decât Wi-Fi n. Bateria de 3380 mAh oferă undeva la 10 ore de funcționare și nu e afectată de procesor. În rest, Asus TF700T-1B029A are toate caracteristicile tehnice necesare (giroscop, accelerometru etc.)

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are rezoluție Full HD, are procesor Quad Core, autonomie de până la 10 ore, cameră principală de 8MP, ecran IPS (unghiuri largi de vizibilitate) și redă cele mai sofisticate jocuri.

Minusuri: nu are tastatura inclusă.

Concluzie

Acest Infinity TF700T-1B029A e un Transformer mai bun decât varianta Prime și . Am pus jos un clip cu despachetarea sa și dacă nu ați știut, vine în diferite culori sau variante (32/64GB). Alternative la acesta ar putea fi un Prime cu docking sau un Prime cu 3G. Spun asta pentru că la acestea nu se pot folosi modemuri USB 3G.

Te-ar mai putea interesa