Asus Transformer Book T100TAL-BING-DK031B, tabletă și laptop

Laptopul sau tableta Asus Transformer Book T100TAL-BING-DK031B se adresează celor care vor un gadget portabil dar și funcțional. Spre deosebire de tabletele cu Android, cele cu Windows sunt mai bune pentru uz office. Windows 8.1 e mai bun decât predecesoarele în special că are acea interfață dar și funcțiile de interacțiune. Tastatura inclusă poate fi folosită precum o stație de andocare care dă un plus de dotări. Dacă folosiți modul laptop, veți observa că veți beneficia și de un port USB de tip 3.0. Chiar dacă un laptop oferă mai multe dotări, nu toate acele dotări sunt utile.

Jos am pus o poză cu un model similar, iar specificațiile tehnice sunt relativ aceleași. Deci diferențele de preț sunt destul de mici. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Conținutul
Conținutul

Nu are nevoie de un card de memorie deoarece are un spațiu intern de 64GB (e mai bine să alegeți o tabletă cu memorie mare decât una cu memorie mică și card). Procesorul Z3735D e un Quad Core decent cu placa video integrată. Ecranul de 10.1 inci e de tip HD+ cu panou IPS care mărește vizibilitatea (unghiurile de vizibilitate).

Pe partea de memorie RAM are o plăcuță de 2GB care e suficientă pentru Windows. Spațiul de stocare e de 64GB care pentru mulți e mai mult decât suficient. Dotările sale sunt următoarele: difuzoare, microfon, cameră web, cameră foto principală, bluetooth etc. Pe partea software are Windows 8.1 dar în pachetul software sunt incluse și multe programe, multe sunt cele clasice.

Plusuri: are Windows 8.1, spațiu de stocare, bluetooth, HDMI și design interesant.
Minusuri: poate fi folosit ca și un laptop.

Asus Transformer Book T100TAL-BING-DK031B e o alegere destul de bună datorită sistemului de operare. Dacă nu vă place că e prea scumpă, atunci alegeți o tabletă fără sau care nu are nevoie de stație de andocare (adică o tabletă dintr-o serie diferită). Clipul de jos e cu o tabletă destul de interesantă și din care veți observa că aceasta arată destul de bine. Indiferent de caracteristicile tehnice, toate arată la fel, însă culoarea poate fi diferită.

Te-ar mai putea interesa