≡ Meniu

Asus Transformer Book T100TAF-BING-DK001B

În cazul în care ești interesat de un laptop care să poată fi utilizat precum o tabletă atunci Asus Transformer Book T100TAF-BING-DK001B ar fi o soluție bună. Vine cu ecran de 10 inci și Windows 8.1 preinstalat, iar performanțele procesorului Atom sunt apropiate de cele ale unui Celeron (cert e că nu ai nevoie de mai mult).
Tableta/laptopul de față se adresează celora în căutarea unei soluții cu portabilitate extremă (bateria ține vreo 10 ore, iar greutatea e de circa 600 grame).

Dacă ar fi să analizez costul de achiziție atunci vedem că nu costă deloc mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi →.
Pentru a vă face o părere despre acest dispozitiv am pus alături o imagine, iar la final e un clip destul de bun care prezintă un review video.

Aparat

Aparat

Tableta T100TAF are un ecran cu diagonală de 10,1 inci și rezoluția e de 1366×768 pixeli. Evident că ecranul e unul touch deoarece aparatul e tabletă în primul rând.
Performanțele ok sunt datorate procesorului Atom Z3735G (model de la Intel cu patru nuclee), memoriei RAM de 1GB și EMMC-ului de 32 de giga (o capacitate suficientă întrucât aparatul are și suport pentru carduri). EMMC e o alternativă mai ieftină la SSD.
Sistemul de operare al gadgetului e Windows 8.1 cu Bing, iar asta înseamnă că o să poți instala diferite aplicații pe el, precum pe PC.

Avantajele unui dispozitiv precum acesta ar fi portabilitatea, prețul nu prea mare și fiabilitatea. Dispozitivele Asus sunt cunoscute pentru fiabilitatea lor, adică pentru siguranța în utilizare.
Contra achiziției ar putea fi faptul că nu are mai mulți RAMi, măcar 2GB.

Concluzia mea e că aparatul acesta își merită banii și că nu o să găsești ceva cu un raport similar între calitate și preț. Știu că există numeroase tablete cu Android, însă cei de la Microsoft vor unifica Windows-ul în versiunea 10, adică pe toate dispozitivele (PC, tabletă și telefon) va fi același sistem de operare și vei lucra pe ceva familiar.
Alături e și un video review la acest aparat. Din acesta poți vedea cât de avansată e tableta.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu