Asus Transformer Book T100TA-DK026H, tabletă quad

Probabil că ați văzut diferite tablete în filme precum Arrow și v-ați întrebat de cine sunt făcute, iar răspunsul ar fi că e vorba despre tablete cu Windows 8. Un brand care face astfel de tablete e Asus, iar un model bun de la acest brand e Asus Transformer Book T100TA-DK026H. Se evidențiază printr-un ecran de 10,1 inci, procesor quad core și sistem de operare Windows 8.1 care e preinstalat.

Nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Trebuie luat în considerare faptul că portabilitatea la tableta aceasta e maximă deoarece bateria ține undeva la 11 ore. Acest lucru e unul deosebit pentru un dispozitiv cu două celule (laptopurile au undeva la 6 celule, iar portabilitatea e ceva mai mică).
Conținutul aproximativ al pachetului poate fi văzut alături. Din cauza prezenței tastaturii acest dispozitiv e o foarte bună alernativă la netbook-uri.

Conținutul
Conținutul

Specificațiile acestuia sunt ok, dovadă fiind prezența unei camere web, spațiului de stocare imens, a celor 2GB memorie RAM și a unui procesor Atom Z3775 (de tip quad core). Normal că sistemul de operare e Windows 8.1, iar din cauza acestuia o să poți să utilizezi la potențial maxim această tabletă.
Un alt aspect important la acest model ar fi faptul că vine cu porturi de ultimă generație cum ar fi USB 3.0, Micro HDMI și bluetooth.

Plusurile ar fi portabilitatea (greutatea e de circa 1kg și bateria ține vreo 10-11 ore), performanțele bune, costul de achiziție nu prea mare și aspectul plăcut.
Lucrurile care nu sunt tocmai pe placul meu ar fi că nu are un ecran cu rezoluție mai mare și că nu-i cu Android.

În rest, pot spune că e un aparat foarte bun care beneficiază de o garanție de 2 ani în caz de ceva. Din păcate nu are cameră pentru făcut poze, ci doar un webcam care poate fi utilizat pentru a vorbi pe Skype ori pe alte servicii gratuite.
Alături am pus și un clip pentru a vă face o părere despre cum arată acest aparat și ce poate să facă.

Te-ar mai putea interesa