Asus Transformer Book T100CHI-FG010T, laptop și tabletă

Laptopul Asus Transformer Book T100CHI-FG010T este o tabletă cu tastatură fizică și se poate observa că are componente puțin mai diferite. Nu putea avea un procesor tipic laptopurilor, hard disc ori SSD. Totuși, poate fi folosit ca un laptop deoarece are sistem de operare Windows 10, performanțe decente și chiar numeroase porturi. Arată ca un gadget premium și prețul e acceptabil pentru ce oferă. Am pus prezentarea de mai jos pentru a vedea cum arată dar și o poză cu acesta.

Poate ține locul unui laptop clasic dacă sunteți interesați de portabilitate și calitate, doar că nu oricine și-l permite sau poate că nu sunteți dispuși să dați atâta pe el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu e vorba de un laptop care are doar ecran touch, ci unul care are toate componentele integrate în ecran. Astfel, puteți să-l luați cu voi chiar și fără tastatură, dacă vi se pare incomodă sau inutilă. Componentele sale sunt prezente și pe alte gadgeturi similare, doar că nu puneți compara procesorul de pe acesta cu unul de tip Core i3. Sunt două familii de procesoare diferite și sunt concepute pentru a consuma puțină energie, adică utilizatorul trebuie să beneficieze și de o autonomie de lucru bună.

Memoria eMMC e destul de rapidă la capitolul citire și veți observa că tableta să mișcă excelent, indiferent de situație. Pentru a avea mai mult spațiu de stocare, se poate conecta un hard disc extern cu interfață USB 3.0 (viteza de transfer e generoasă).

Păreri pro și contra

Acest model poate fi o soluție compactă interesantă deoarece e performantă, bine dotată și eficientă. Poate fi folosit ca oricare alt laptop, doar că ecranul nu e la fel de mare. Pe de altă parte, rezoluția ecranului e superioară – 1080p, iar un laptop în același buget nu o oferă o astfel de rezoluție.

Asus T100CHI-FG010T nu se adresează unui utilizator obișnuit dar impresionează la majoritatea capitolelor. Laptopurile clasice sunt groase, grele și nu sunt elegante, de aceea există laptopurile 2 în 1 mai accesibile dar și mai performante cum e cel de sus.

Te-ar mai putea interesa