Asus Transformer Book Flip TP550LD-CJ098H, laptop convertibil

Asus Transformer Book Flip TP550LD-CJ098H e o alegere bună pentru cei care vor un laptop și o tabletă dar nu vor să cumpere două gadgeturi. Cu acesta puteți economisi bani dar și spațiu, iar transformarea din laptop în tabletă se face ușor (rabatați ecranul). Poate că nu pare prea accesibil, însă trebuie să vă gândiți că nu e un laptop oarecare și pentru a cumpăra două gadgeturi, trebuie să aveți un buget mare. Deasemenea, nu veți găsi o tabletă cu ecran de 15 inci și cu o astfel de configurație. E bine să alegeți Windows deoarece aplicațiile sunt ideale pentru utilizatorii office, pe când Androidul are aplicații în dezvoltare dar la un moment dat, Androidul poate fi comparat cu Windows.

Acest laptop poate fi inclus în segmentul multimedia datorită acelei plăci video dedicate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul Core i3-4030U de 1.9 GHz mi se pare suficient de bun iar împreună cu placa video GeForce 820M. Ecranul de 15 inci are o imagine HD Ready deci e clară, totuși există variante și cu imagine 1080p. Pe partea de memorie spațiu de stocare, hardul de 500GB pare să ofere suficient și e  de 7200RPM (majoritatea hardurilor sunt de 5400RPM). Pe partea de multitasking are 4GB de memorie dar aceasta poate fi mărită la 8GB.

Porturile laptopului sunt: LAN, USB, HDMI, ieșire audio, slot card, VGA, microfon. Ca și comunicații are: bluetooth, tehnologie wireless, port LAN etc. Dimensiunile sale nu diferă cu nimic față de cele ale altor laptopuri și pentru o tabletă e un laptop destul de mare.

Plusuri: are Windows 8.1, autonomie mare pentru o baterie de 2 celule, bluetooth, placă video dedicată, ecran tactil etc.
Minusuri: nu e chiar accesibil.

Nu e un laptop care și-l poate permite oricine, dar Asus Transformer Book Flip TP550LD-CJ098H e un model echilibrat deci nici prea performant dar nici prea slab. Poate să ducă la îndeplinire orice sarcină și prin HDMI puteți conecta un TV sau monitor (dacă doriți o imagine generoasă). Am pus atât sus cât și jos, o poză, respectiv un clip, pentru a vă putea face o idee despre această serie. Există variante chiar mai mici dar nu sunt mult mai compacte.

Te-ar mai putea interesa