Asus Transformer Book Flip TP550LA-CJ028H, laptop convertibil

Asus Transformer Book Flip TP550LA-CJ028H poate fi o alegere bună dacă vă gândiți la 2 gadgeturi (laptop și tabletă), dar nu aveți spațiu ori un buget corespunzător pentru ele. Jos am pus o poză cu acesta dar veți găsi destul de multe comparații între acesta și laptopuri similare (cum e Yoga de la Lenovo). Nu e un laptop pe care să jucați jocuri, dar în rest puteți face cam orice. Designul e foarte reușit și vă recomand acest laptop în special dacă v-ați săturat de laptopul sau desktopul actual. Puteți plia ecranul până la 360 de grade (dacă e închis, astfel tastatura ajunge în partea de jos). Deci poate fi folosit atât în modul laptop cât și în modul tabletă.

Prețul său e cam piperat dar justificat de toate acele componente hardware. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Yoga vs Transformer Book Flip
Yoga vs Transformer Book Flip

Procesorul său e unul de tip Core i3-4030U de 1.9 GHz, iar placa video e Intel HD Graphics 4400. Ecranul de 15 inci are o imagine HD care e suficient de bună. Doar laptopurile mai mari au un ecran diferit dar nu cu mult. Poate fi un gadget bun pentru uz multimedia și în special pentru uz office (aplicații, internet etc).

Are 4 GB RAM și un spațiu de 500GB, dar pot fi înlocuite dacă vă doriți. Sincer, ar merită să puneți un SSD în locul hardului și cam atât. Fiind de 15 inci, are multe dotări: unitate DVD, USBuri, HMI, VGA, card reader și altele.

Bateria sa e una de 3 celule și chiar dacă pare prea mică pentru un laptop așa de mare, autonomia e mare deoarece configurația e eficientă. Acesta e un motiv pentru care vă recomand laptopurile noi. Are Microsoft Windows 8.1 pe 64 biți și nici nu vă recomand altul deoarece acelea îi reduc performanțele. Ideea e că unii producători .

Plusuri: ecran tactil și rabatabil, porturi USB 3.0, arată bine, autonomie bună pentru o baterie așa de mică, fiabilitate etc.
Minusuri: nu oferă multe dotări premium.

Asus Transformer Book Flip TP550LA-CJ028H e unul dintre multele laptopuri de la acest brand care oferă dotări similare. Mai există laptopuri cu ecran tactil dar care nu poate fi pliat așa de mult.

Te-ar mai putea interesa