Asus Transformer Book Flip TP500LN-DN136H, laptop convertibil

Asus Transformer Book Flip TP500LN-DN136H e unu dintre multele gadgeturi convertibile ale acestui an și care seamănă cu un ultrabook. Spun asta deoarece e robust, subțire și nu are DVD. Personal, puteau renunța și la tastatura numerică deoarece nu prea are sens sau utilitate. Are Windows 8.1 preinstalat, iar dacă nu l-ar fi avut, atunci puteați să-l instalați de pe un stick USB sau un HDD extern. Ideea e că sunt soluții și voi puteți să vă ușurați munca și un stick USB sau un HDD extern pot fi folosite și pentru altceva (nu mai trebuie o unitate DVD externă).

Alternative sunt destule în special dacă nu aveți nevoie de tehnologia touch. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul Core i5-4210U de 1700 MHz și placa video e Intel HD Graphics 4400. Oricum aveți și cea dedicată care consumă mai mult dar performanțele sunt superioare.

Ecranul nu e la fel ca și în cazul unor laptopuri simple, ci e unul FullHD. Veți observa mai multe detalii și nu mai trebuie să măriți imaginea de fiecare dată. Are atât un HDD de 1TB cât și un SSD de 24GB, ambele sunt de folos.

Placa video GT 840M are o memorie video de 2GB deci puteți alege mai multe detalii în jocuri. Chiar dacă e un gadget portabil 2 în 1, are dotări destul de apropiate cu cele ale unui laptop obișnuit. Pe partea de comunicații are tehnologie WiFi și bluetooth. Greutatea laptopului e redusă – 2.2 kg, comparativ cu cea a altor laptopuri. Autonomia de lucru e bună chiar și cu 3 celule. Sistemul de operare Windows 8.1 e o versiune pe 64 de biți deci va recunoaște toată memoria RAM. Cele pe 32 de biți nu văd toată memoria RAM dar nici nu sunt așa de performante.

Plusuri: configurație performantă, ecran tactil, greutate redusă, ecran de 15 inci, USB 3.0 etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Dacă vreți mai mult decât un laptop, Asus TP500LN-DN136H din seria Transformer Book Flip poate fi următoarea alegere. Pot spune că există modele și de la alte branduri dar care nu arată la fel și nici nu au același preț.

Te-ar mai putea interesa