Asus Transformer Book Flip TP500LN-DN075H, laptop convertibil

Laptopul Asus Transformer Book Flip TP500LN-DN075H e unul destul de reușit și pentru cei care vor ceva mai compact, există modele ca și TP300, adică mai mici. Jos am pus atât un clip cât și o poză, deci în caz că nu știți cum arată, atunci aveți posibilitatea să-l vedeți. designul exterior nu afectează în nici un fel prețul, ci mai degrabă componentele hardware și tehnologiile incorporate. Deasemenea, nu e un laptop obișnuit .

Prețul său e mare deoarece nu sunt multe astfel de gadgeturi portabile și e perfect pentru munca de birou. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul său e un Core i7-4510U care are o frecvență mică și deci un consum mic de energie. Pe partea de performanțe video are o placă Intel și una dedicată GT 840M. Cele integrate sunt excelente deoarece consumă puțin și pot fi utile chiar și pentru redarea de filme 1080p. Spun asta deoarece ecranul e unul FullHD cu tehnologie touch. Spre deosebire de multe alte laptopuri, la acesta ecranul poate fi rabatat astfel că poate fi folosit precum o tabletă cu stand.

Bineînțeles, are Windows 8.1 dar tot nu e cel mai bun sistem de operare pentru gadgeturile cu ecran touch. E bine că ecranul e mare dar tot sunt multe butoane care nu pot fi accesate ușor cu degetele. Memoria RAM e una de 8GB și nu o veți mai putea upgrada dar nici nu prea are sens deoarece e un laptop business/office și nu de gaming.

Poate fi folosit ca unul multimedia dacă vă limitați la filme, ceva jocuri și muzică. Pe lângă HDD, are și un SSD de 24GB. Chiar dacă bateria de 3 celule pare mică, ea oferă autonomia clasică dar depinde și cum îl folosiți.

Plusuri: sistem de operare nou, convertibil, ușor, autonomie bună în mod economic, spațiu de stocare mare, ecran 1080p etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus Transformer Book Flip TP500LN-DN075H e o alegere bună pentru cei care vor un laptop ceva mai deosebit. Acesta poate fi transformat într-o tabletă dar ecranul nu e detașabil ca la unele. Jos e acel clip de care vă spuneam.

Te-ar mai putea interesa