Asus Transformer Book Flip TP500LN-DN051H

Pe piață existau diferite laptopuri Flip ori Flex, iar din această cauză cei de la Asus au venit cu răspunsul – Asus Transformer Book Flip TP500LN-DN051H. Acesta e un gadget de tip laptop/tabletă care poate fi utilizat în multiple poziții, iar ecranul e unul de 15,6 inci.
Se adresează celora care vor o soluție cu portabilitate ridicată și care să aibă un ecran touch foarte mare.

Costul nu-i deloc mare întrucât are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Normal că nu e deloc un preț prea mare, iar dacă vrei ceva mai puternic cu i7 atunci există TP500LN-DN075H. Din imaginea alăturată poți vedea că are un design caracteristic Asus.

Laptopul
Laptopul

Ca niște specificații care te-ar interesa la acest model ar fi procesorul i5-4210, memoria RAM de 4GB, hardul încăpător și că poate fi transformat. Nici porturile nu-i lipsesc deoarece e vorba despre porturi HDMI, USB 2.0 și 3.0. Mi-aș fi dorit să aibă și wireless mai rapid… aici mă refer la wireless ac.
Normal că dacă vrei mai mulți RAMi atunci poți pune până la 8GB, dar eu zic că sunt suficienți atâția câți are.
Bateria e doar una cu 3 celule, dar ține undeva la maxim 5 ore (acum acest lucru depinde și de cât de cum folosiți acest gadget).

Lucrurile pozitive la acest model sunt prețul deloc mare (având în vedere că e un model all in one), disponibilitatea SSD-ului și a unui ecran mare care are rezoluție Full HD. Nu trebuie neglijată nici prezența sistemului de operare, însă dacă lipsea atunci era cam aiurea… din moment ce acest model e o tabletă-ultrabook. Poate că pe lista de lucruri bune ar trebui să adăugăm faptul că are carcasa făcută din metal și plastic… lucru care face aparatul mai durabil.

Concluzia mea legată de acest model e una foarte bună, mai exact vorbim despre un laptop convertibil care poate fi utilizat ca tabletă. Dacă te pasionează jocurile atunci cu acest model nu o să ai probleme în al le juca deoarece are placă video GT 840M (o placă video foarte capabilă).
Alături am pus și un clip pentru a vedea mai bine că nu se deosebește cu nimic față de un notebook PC… vizual vorbind.

Te-ar mai putea interesa