Asus Transformer Book Flip TP500LA-CJ023H, laptop și tabletă

Asus Transformer Book Flip TP500LA-CJ023H e o alegere inteligentă deoarece nu costă mult pentru un laptop convertibil. Oricum multe tehnologii se ieftinesc iar la acesta doar ecranul tactil vine ca un plus. Deasemenea balamalele sale vă permit să rabatați ecranul astfel în cât să nu mai fie nevoie de o altă stație de andocare ori de un stand. Ecranul nu e detașabil, deci nu poate fi folosit precum o tabletă dar oricum un plus de interacțiune e binevenită. Greutatea sa nu e foarte redusă deci nu e cel mai portabil gadget de pe piață.

Prețul său e ceva mai mare decât a unui laptop cu aceeași configurație. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Are un procesor Core i3-4030U cu HD 4400 care e alegerea corectă pentru cei pasionați de programe, navigare web și altele. Nu e cel mai bun procesor pentru jocuri, dar și așa nu a fost conceput pentru așa ceva. Ecranul laptopului are iluminare LED, o diagonală de 15 inci și imagine 768p. Pentru cei care nu vor o tabletă sau nu-și permit două gadgeturi, un laptop convertibil mi se pare ideal.

Pe partea de stocare are un HDD de 500GB care e ok dar poate fi înlocuit cu un SSD. Memoria RAM e una de 4GB și nu are sens să puneți mai multă deoarece e un laptop office. Pe partea de dotări nu am ce să-i reproșez, are chiar și bluetooth. Unele laptopuri convertibile de la unele branduri oferă tastatură iluminată, hard hibrid, placă video dedicată etc. dar nu sunt la fel de ieftine.

Plusuri: autonomie bună pentru o baterie așa de mică, carcasă din aluminiu+plastic, arată bine, USB 3.0, claritate audio bună
Minusuri: putea fi mai ușor.

Mă așteptam ca acest Asus TP500LA-CJ023H din seria Transformer Book Flip să fie mai ușor în special că nu are nici DVD. După părerea mea, o astfel de dotare e demodată iar multe programe pot fi instalate de pe stick ori de pe net. Chiar și tastatura numerică mi se pare o dotare suplimentară și nu necesară. Jos am pus un clip cu prezentarea unor laptopuri similare.

Te-ar mai putea interesa