Asus Transformer Book Flip TP300LD-C4035H, laptop convertibil

Asus Transformer Book Flip TP300LD-C4035H e o alternativă bună la Lenovo Flex deoarece designul e similar și mă refer în special la partea de cum se pliază ecranul. Deci ecranul nu e detașabil cum e la unele laptopuri dar e mai bine așa deoarece ar fi trebuit să integreze configurație în ecran, ceea ce ar fi mărit cu mult prețul unui astfel de gadget. Mai exista varianta cu două sisteme de operare (Android+Windows), deoarece alte sistem e de operare nu consumă așa de multe resurse. Îmi place cum arată și e oarecum normal să nu aibă DVD că doar ecranul e de 13 inci. Mi se pare o dotare inutilă deoarece instalare sistemului de operare se poate face și prin intermediul portului USB.

Poate că pentru unii pare a fi destul de scump, însă trebuie să ținem cont și de componentele hardware. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul său e prezent pe multe alte laptopuri dar apreciez că are un consum redus. E vorba de i7-4510U care are o placă video Intel HD Graphics 4400. Deci placa video e mai nouă decât la seria IvyBridge, dar tot nu se compară cu un dedicată. De aceea are un ecran de 13.3 inci cu imagine 1080p și tehnologie touch screen.

Pe partea de memorie are 8GB de RAM și un hard disk de 1TB. Dacă vă plac jocuri e nevoie de o configurație specială și nu una oarecare, ci una similară ori mai bună decât a acestui laptop. Oricum, laptopurile de gaming nu sunt așa de portabile iar construcția e mai robustă. Pe partea de dotări are: difuzoare stereo, cameră web integrată, card reader, bluetooth, WiFi etc. Are Windows 8.1 și nu vă recomand altul deoarece nu cred că-i va evidenția mai bine performanțele.

Plusuri: Windows 8.1 preinstalat, autonomie mare, carcasă din aluminiu, bluetooth, arată bine, e foarte ușor și fiabil.
Minusuri: nu e prea ieftin.

Asus Transformer Book Flip TP300LD-C4035H e o alegere excelentă pentru orice tip de utilizator și pot spune că nu se adresează chiar oricui deoarece nu oricine și-l permite. Jos am pus o prezentare video a acestei serii și e cu un model similar:

Te-ar mai putea interesa