Asus Transformer Book Flip TP300LD-C4033H

Asus Transformer Book Flip TP300LD-C4033H e un laptop convertibil care vine ca o alternativă la Lenovo Yoga, iar eu aș merge pe varianta Asus întrucât are un ecran Full HD de 13,3 inci, procesor i5 și sistem de operare Windows 8.1. I se zice convertibil deoarece poate fi transformat din laptop în tabletă și invers. Utilitatea e evidentă, iar portabilitatea e una excelentă.

Nici nu pot spune că ar costa mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat foarte bun. Are chiar și wireless rapid de tip ac, iar dacă vreți să conectați aparatul prin fir la net atunci acest lucru poate fi realizat întrucât are LAN.

Yoga vs Transformer Book Flip
Yoga vs Transformer Book Flip

Procesorul din acest model e un i5-4210U din generația Haswell, memoria RAM e de 4GB, iar placa video e una de tip GeForce 820, adică una dedicată. Având sistem de operare Windows 8.1 înseamnă că puteți utiliza capabilitățile touch la potențial maxim.
Stă foarte bine pe partea de portabilitate deoarece greutatea e de 1,7 kilograme (greutatea mică e datorată în principal faptului că are carcasă din aluminiu), iar bateria e una de 3 celule care ține vreo 4 ore.

Avantajele achiziționării acestui model sunt fiabilitatea, prețul nu prea mare (având în vedere că vine cu multe lucruri utile) și că are un ecran absolut superb cu rezoluție 1920×1080 pixeli. Alte tablete au memorie RAM de 2GB, însă acest model e unul cu 4 ceea ce se traduce în faptul că toate sarcinile vor rula fluent.
Dezavantaje nu are, poate că nu ar fi stricat dacă ar fi avut o baterie care să țină mai mult (ziceam că ține circa 4 ore).

Concluzia e că acest model e unul foarte bun dacă te interesează un aparat care să fie transformabil din tabletă în laptop ori invers. Ca o alternativă ar fi și tableta Surface de la Microsoft, dar eu sunt un fan Asus deoarece e un brand care face laptopuri foarte bune și care arată bine.
În clipul care l-am pus alături poți vedea că acest model e comparat cu un Yoga de la Lenovo.

Te-ar mai putea interesa