Asus Transformer Book Flip TP300LA-DW060H

Asus Transformer Book Flip TP300LA-DW060H e un PC portabil destinat celora interesați de un aparat 2 în 1, adică de o tabletă și un laptop. Vine cu hardware la zi, iar softul nu e nici el rău întrucât vorbim despre Windows 8.1. Nu are placă video cu memorie dedicată, însă cipul grafic Intel HD incorporat în procesorul i3 model 4030u e unul foarte capabil.

Nici nu e prea scump deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat marca Asus care are o portabilitate excelentă. Greutatea e una nu prea mare de 1,7 kilograme, iar bateria ține vreo 4 ore, chiar dacă e vorba despre o baterie cu 3 celule.

Yoga vs Transformer Book Flip
Yoga vs Transformer Book Flip

Pe partea de specificații am menționat principalele lucruri care te-ar interesa, adică procesor i3 4030u, memorie RAM 4GB și un hard de 500 de giga. Legătura cu internetul poate fi realizată prin intermediul wireless ac, iar dacă vreți să beneficiați de viteze de download rapide atunci vă recomand să treceți pe LAN deoarece are placă 10/100/1000.
Aspectul e unul foarte reușit, iar exteriorul e unul extrem de bine realizat deoarece materialul folosit e aluminiu.

O mare parte din avantajele acestui model le-am prezentat mai sus, iar altele ar fi că e convertibil (tabletă și notebook PC), lipsa tastaturii numerice și disponibilitatea mai multor porturi.
Din păcate nu e chiar un laptop de top deoarece nu are ecran 4K (sau măcar 1080p) și nu are SSD. Dacă vrei să-ți cumperi un astfel de notebook tocmai datorită portabilității atunci cu acesta nu vei da greș, însă dacă vrei o sculă super performantă atunci ar trebui să te îndrepți înspre TP300LD-C4033H întrucât are procesor i5 și cip grafic GeForce 820M

Așa de final pot spune că acest model e unul foarte reușit întrucât are un consum mic de resurse care garantează o portabilitate extinsă, performanțe excelente (datorită procesorului Intel Core i3), iar aspectul face ca ție să nu-ți fie rușine cu el.
Pentru a-ți face mai bine o părere despre cum arată acest model îți recomand clipul de alături care e unul foarte explicativ la adresa tabletului TP300.

Te-ar mai putea interesa