Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus Transformer 3G 10.1″ TF101G-1B171A

Tableta Asus Transformer 3G 10.1″ TF101G-1B171A e un nou model de Transformer şi faţă de modelul Eee Pad Transformer Asus TF101-1B055A are 3G… mult aşteptatul 3G. Se tot vehicula un model cu suport 3G şi uite că a ajuns şi pe rafturile magazinelor din România la un preţ bun.

Tableta Transformer impresionează prin caracteristicile sale cum ar fi ecranul, procesorul tegra dual core şi memoria internă de 16 giga. Ecranul e tot de 10,1 inci cu o rezoluţie HD de 1280 pe 800, iar unghiurile de vizibilitate sunt foarte bune datorită tehnologiei LED combinate cu cea IPS.

Având în vedere dotările de nota 10 vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi care e foarte accesibil în opinia mea. Acum câteva luni o tabletă cu aceste specificaţii costa undeva peste 3000 de lei, dar acum se vede clar că s-au ieftinit şi costă puţin peste 20 de milioane.

Poze

Dacă e să analizăm tableta de la exterior atunci vedem că arată identic cu modelele anterioare.

Ecranul

Cu tastatura

Specificaţii tehnice

Asus TF101G-1B171A dispune de multe porturi prin care aş aminti cel HDMI, dar nu are USB, ci doar staţia de andocare are aşa ceva. Dacă vreţi să conectaţi tableta la alte dispozitive fără a folosi vreun fir aveţi la alegere bluetooth, wi-fi şi 3g. Primele două ar fi de recomandat deoarece nu aveţi nevoie de vreun abonament, iar a treia conexiune (3g-ul) e pe bani cum ar veni. Însă dacă mergi în pădure, de exemplu, atunci te poţi folosi doar de 3G.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, e una dintre cele mai avansate tablete de pe piaţă şi una dintre ele mai performante, fiabilitatea e extrem de bună (fiind întărită de garanţia de 2 ani şi posibilitatea extinderii la 4).
Contra: preţul tot e peste 2000 de lei şi nu putem spune tocmai că e o tabletă ieftină, iar pentru a avea USB-uri trebuie să cumpăraţi şi “tastatura”.

Concluzie

Asus Transformer 3G e o tabletă care a făcut şi încă va mai face furori fiind numărul 1 în topul preferinţelor celor care vor să-şi achiziţioneze o tabletă.
Alături e un preview la tableta de faţă şi o să observaţi cât de clar e ecranul mulţumită tehnologiei IPS. Acest tip de tehnologie e întâlnit doar pe electronicele premium cum ar fi televizoarele 3D.

P.S.: Se preconizează suport Android 4 pentru acest aparat şi bănuiec că sunt foarte multe persoane care aşteaptă cu nerăbdare să-şi actualizeze soft-ul la cel mai nou Andorid.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu