Asus Transformer 3 Pro T303UA-GN040T, laptop 2 în 1

Asus Transformer 3 Pro T303UA-GN040T e un gadget care poate fi folosit ca un laptop datorită tastaturii sau ca și o tabletă pentru că are ecran tactil. Design e foarte compact și nu aveți nevoie de o geantă specială pentru a-l transporta dar puteți lua în calcul una mică pentru a-l proteja. Pot spune că reprezintă o alternativă la Microsoft Surface datorită standului rabatabil din spate. Acea tastatură nu e una specială ci e una iluminată, astfel că o puteți folosi indiferent de momentul zilei.

Dacă acest model vi se pare prea scump, atunci alegeți un laptop cu design clasic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele sunt prezente și pe laptopuri clasice, dar e lăudabil faptul că s-au putut incorpora și într-un model atât de compact. Ecranul său are tehnologie touch deci puteți interacționa cu interfața folosind doar degetele. Acesta are o diagonală de 12.6 inci cu imagine 1920p, deci detaliile vor fi destul de vizibile dar pentru prezentări, puteți conecta un televizor 4K la acesta. Nu are nevoie de memorie RAM de tip DDR4, pentru că e vorba de o tabletă cu tastatură.

Dotările sunt foarte bune și sunt chiar numeroase pentru un gadget atât de compact. Are două camere foto, difuzoare puternice, USB 3.0 și altele. E normal că vine cu Windows 10 preinstalat deoarece e un gadget fără unitate optică, dar reinstalarea sa se poate face cu un stick USB 3.0.

Păreri pro și contra

Vine cu un SSD de tip M.2 care e mult peste unul clasic și nici nu putea avea unul clasic deoarece designul nu-i permite. Are și tehnologie Thunderbolt care reprezintă viitorul datorită vitezei vitezei, se poate conecta un televizor 4K și puterea de încărcare e mai mare. Fiind un model de tip business, nu și-l permite oricine.

Asus Transformer 3 Pro T303UA-GN040T e mult peste un laptop clasic cu ecran mic și nu putea fi prea accesibil pentru dimensiunile sale. Gadgeturile mai compacte sunt mai scumpe pentru că s-a lucrat destul de mult să le facă atât de subțiri și mici. Configurația sa e destul de performantă și nu o puteți upgrada ca la un laptop clasic.

Te-ar mai putea interesa