Asus TP412FA, laptop pliabil cu design compact

Asus TP412FA e cunoscut și sub numele de Vivobook Flip TP412FA, adică e pliabil și e ceva mia special decât restul. Chiar dacă se pliază complet, la interior găsim componente ca pe oricare alt model compact. Poate că varianta TP412FA-EC063T e cam scumpă pentru că are Core i7, de aceea varianta TP412FA-EC007T ar fi recomandarea mea. Indiferent pentru care veți opta, veți vedea că dotările sunt aceleași pentru că discutăm de aceeași construcție și Windows 10 e obligatoriu. Acesta este singurul sistem de operare care poate fi ales pentru un hardware atât de nou.

Laptopul arată foarte bine pe gri cu negru și poate fi folosit în diverse moduri: laptop, tabletă (pliat complet) sau pliat parțial (ca în poza de jos sau cu tastatura în jos). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Noile procesoare Whiskey Lake scot un scor de performanță foarte bun pentru că au patru nuclee și plăcile video sunt aceleași. Mă refer la cea integrată și pentru un ecran FullHD, veți vedea că poate rula fără probleme conținut 1080p. Vă puteți lua gândul de la jocuri 3D cu detalii multe pentru că astfel de laptopuri au un design compact și le lipsește acel sistem de răcire avansat (prezent doar pe laptopuri de gaming).

Păreri pro și contra

E inclus un Stylus pen în caz că folosiți ecranul pentru a desena schițe sau poate vă luați notițe rapide când nu sunteți la birou. Observ că seria aceasta oferă tastatură iluminată pentru a vă oferi oportunitatea să lucrați pe el oricând și oriunde. Cititorul de amprentă e o altă dotare importantă pentru că mărește securitatea gadgetului.

Asus TP412FA are un ecran touch care acceptă gesturi și nu mai e nevoie să folosiți mouse-ul pentru navigare, însă productivitatea e la un alt nivel și nu aveți atât de multă precizie. Când călătoriți, e bine să aveți un mouse cu voi, chiar și wireless dacă nu vă plac firele. Tehnologia WiFi ac 2×2 e perfectă dacă aveți un router wireless Dual Band, nu veți mai simți nevoia să vă conectați prin fir la internet (depinde și de distanța sa față de hotspot).

Te-ar mai putea interesa