Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus TOUGH ETBW11AA

Tableta Asus TOUGH ETBW11AA a fost recent văzută în Japonia. Acesta e un model de 7 inci ca rulează cel mai nou Android pentru tablete, 3.2 Honeycomb. Nu se știu prea multe despre acesta deoarece în momentul de față se află doar la stagiul de prototip, iar acesta probabil că va fi lansată doar pe piața din Japonia. Deci în Europa probabil nici nu o vom vedea, dar oricum există modelul Eee Pad MeMO care e un model mult mai promițător deoarece e mult mai elegant și mai puternic. Spun asta deoarece tableta Asus TOUGH ETBW11AA face parte din segmentul sport sau mai bine zis se adresează practicanțălor de sporturi extreme, acesta fiind rezistentă la apasă, șocuri și preț ca modelul Fujitsu Arrows Tab F-01D. Deci designul nu ar fi punctul ei forte, dar trebuie să apreciem faptul că vine cu Tegra 2.

Poze

Din față

Spatele

Câteva specificații tehnice

După cum vedeți Asus TOUGH e destul de mare și groasă pentru o tabletă de 7 inci, dar și destul de grea (620 de grame). Ecranul are o rezoluție 1280 cu 800 pixeli care permite vizionarea de filme 720p sau HD. Mai precis procesorul Tegra 2 e unul de 1 GHz numit și ARM Cortex Dual Core A9. Capacitatea memoriei RAM e de 1 giga iar capacitatea memoriei interne e de 16GB. Sistemul de operare oferit de Google e Android 3.2 Honeycomb. Deci până acum, putem să spunem că e tabletă care poate concura cu oricare alta.

Asus TOUGH ETBW11AA e o tabletă care oferă o conectare la internet doar prin Wi-Fi. Pe partea de comunicații mai are: bluetooth și miniUSB 2.0. Bineînțeles are și GPS că doar orice gadget pentru sporturi extrem trebuie să aibe GPS. Se oferă posibilitatea extinderii memoriei printr-un card microSD. Acumulatorul cu care vine această tabletă Asus e unul de 7400 mAh care oferă o autonomie de lucru de circa 8 ore. Lansarea ei în Japonia va fi prin noiembrie iar prețul acesteia nu a fost anunțat. Va avea și o cameră principală de 5 MP care probabil va avea și autofocus.

Carcasa e realizată din plastic și cauciuc, deci e destul de izolată pentru ca praful și apa să nu pătrundă în interior. Sincer, nu aș vedea un viitor pentru Asus TOUGH în România sau mai bine zis nu ar avea succes deoarece arată prea robustă și sunt puțini cei care ar avea nevoie de un gadget așa de solid și scump. În general, românii caută gadgeturi elegante și la modă iar de cele mai multe ori nu se uită la preț.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu