Asus TAICHI31-CX003H, model cu ecran de 13.3inci

Dacă Taichi21 e un mode cu ecran de 11 inci, Asus TAICHI31-CX003H are ecran de 13.3 inci. Caracteristicile sunt aceleași ca ale oricărui Taichi, adică două ecrane de tip touch și cu rezoluție Full HD, procesor i5, SSD de 256 și Windows 8 preinstalat. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », care nu e cu mult mai mare decât a variantei de 11 inci. Aș putea spune despre acest ultrabook-tabletă că e unul destinat celora care se află în continuă mișcare și care vor un dispozitiv portabil și puternic.

Aspect

Puteți vedea că are un aspect caracteristic seriei Taichi, iar pentru mai multe detalii vizuale vă invit să urmăriți preview-ul de la final care e unul foarte reușit.

Ca tabletă
Ca tabletă

Caracteristici tehnice

Vine cu un hardware de top reprezentat de componente Intel cum ar fi un procesor i5 și cip grafic Intel HD. Nu trebuie să vă faceți griji cu referire la memoria RAM deoarece are 4GB memorie RAM care e mai mult decât suficient pentru ca aplicațiile să ruleze fluent. Capacitatea de stocare e și ea una foarte bun, dispozitivul având SSD cu 256 mega stocare, iar dacă nu vă ajunge atunci puteți apela la servicii de stocare online de genul Dropbox sau Mega.

Păreri pro şi contra

Printre lucrurile pozitive se numără procesorul i5-3317U, placa video Intel HD, sumedenia de porturi și portabilitatea ridicată datorată greutății de puțin peste un kilogram și autonomiei de maxim 5 ore. Vine cu Window 8 al cărui potențial o să-l puteți folosi la maxim deoarece are ecran senzitiv. Mai exact are două ecrane, iar dacă o să doriți să vedeți filme Full HD atunci nu o să vă oprească nimeni deoarece ecranul e unul cu rezoluție 1920×1080 pixeli.
Poate că singurul lucru care-i va deranja pe unii e prețul cam mare, dar trebuie să recunoaște că e o sculă de sculă fără concurență.

Concluzie

În rest, pot spune că e un dispozitiv foarte util și eficient în același timp deoarece vine cu ecran senzitiv și clar. Un mare plus e suportul pentru Windows 8 care presupune că suportă programe normale, lucru care nu-l întâlnim la dispozitivele cu Android. Astfel, o să poți rula chiar și jocuri destinate PC-urilor sau diferite programe de contabilitate etc.

Te-ar mai putea interesa