Asus Taichi21-CW005H

Poate ați auzit de laptopul Yoga 13 de la Lenovo, iar Asus are și el ceva de genul având Taichi 21 (TAICHI21-CW005H). Aceste ultrabook-uri sun o combinație între notebook și tabletă deoarece au două ecrane și când lași ecranul laptopului jos atunci poți să-l folosești pe post de tabletă. Din păcate aceste gadgeturi nu sunt accesibile oricui deoarece au prețuri caracteristice ultrabook-urilor, iar modelul Asus Taichi21-CW005H are preţ bun Vezi prețul special de azi ».
Față de un laptop convențional, acesta are o utilitate sporită și numeroase aplicații. De exemplu, poate fi utilizat cu succes în clinici private, centre științifice, școli, dar și acasă.

Poze

Alături sunt două imagini cu acest gadget care se poate vedea forte clar că e un hibrid între laptop și tabletă. Ecranul său e unul de 11.6 inci Ecranele au o dimensiune de 11.6 inci și o rezoluție ridicată de 1920 pe 1080 pixeli. Îmi place foarte mult să sunt anti glare, adică nu te orbesc, iar acest lucru face ca ochii să nu obosească așa de repede.

Ca tabletă
Ca tabletă
Ca laptop
Ca laptop

Specificaţii tehnice

Nu e o mașinărie pentr jocuri, dar are niște caracteristici de top cum ar fi un procesor i5 3317U cu voltaj scăzut, un cip grafic Intel și SSD de 128 de giga. Poate reda fără probleme filme Blu-ray luate de pe stream deoarece nu are unitate optică, iar jocurile de tip browser based vor rula decent deoarece nu e un laptop de jocuri… cum ziceam anterior.
Vine cu un webcam mai special deoarece poate fi utilizat pentru filmare la calitate HD. Iar, sunetul e unul foarte calitativ deoarece are tehnologia SonicMaster.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu Windows 8; raportul dintre preț și calitate e foarte bun; vine cu cele mai utile porturi cum ar fi HDMI, USB și port VGA; portabilitatea e una crescută în condițiile în care are o greutate de circa un kilogram și o bateria cu 6 celule care ține maxim 5 ore, minim 2-3h (depinde de utilizare); e un aparat ușor de folosit de oricine.
Contra: prețul e cam mare.

Concluzie

Taichi 21 e un ultrabook/tablet foarte bun despre care Asus se așteaptă să fie un hit. Eu îl recomand pentru cei care vor un laptop puternic și mic, iar dacă te interesează cum arată acestă gadget atunci clipul de alături îți va satisface curiozitatea.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Asus Taichi21-CW005H”

  1. In opinia mea e mult mai bun decat acel Yoga si ma gandesc si eu serios sa il iau deoarece Asus intotdeauna mi-a facut o parere buna.

Comentariile sunt închise.