Asus T300LA-C4017H, laptop cu touch convertibil

Asus T300LA-C4017H e un Transformer Book deoarece e unul care poate fi folosit fie ca tabletă fie ca laptop. Arată ca un Zenbook dar spre deosebire o tabletă obișnuită, stația de andocare îi oferă un plus de autonomie – maxim 8 ore. Configurația sa e una decentă având în vedere că are Core i7. Nu e genul de laptop care poate concura cu un desktop, mai degrabă cu o tabletă. Bineînțeles, arată splendid din toate punctele de vedere și comparativ cu gadgeturile actuale de la alți producători, la acesta ecranul e detașabil. Nu e foarte accesibil deoarece are și Windows 8 preinstalat dar puteți opta pentru o versiune și mai nouă.

Prețul său e bun având în vedere că are o configurație decentă, designul compact și altele. Puteți alege chiar și un model mai ieftin dacă nu vă interesează prea mult procesorul ori că are SSD. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul său e i7-4500U de 1800 MHz e bun pentru cei care vor și o autonomie mare, pe lângă performanțele ridicate. Ecranul său de 13 inci e unul IPS 1080p cu touch, astfel că puteți interacționa ușor cu interfața sistemului de operare 8. De aceea, nu vă recomand să alegeți o versiune mai veche. Memoria RAM e de 8GB la o frecvență bună astfel că nu e nevoie de chiar așa de mult. Doar laptopuri de gaming au nevoie de o configurație puternică.

SSD-urile sunt mai scumpe decât hardurile și acesta e unul mare – 256GB. Dotările sale sunt corespunzătoare având în vedere dimensiunile gadgetului: HDMI, USBuri, difuzoare stereo, bluetooth, WiFi etc. Chiar dacă e de 4 celule acea baterie oferă cam 6-8 ore maxim în mod economic. Sistemul de operare e 8 pe 64 de biți, astfel veți beneficia de toată memoria RAM (cele pe 32 de biți limitează memoria la circa 2.6 GB).

Există tablete și cu Android care sunt mai ieftine, dar sistemul de operare e mai mult pentru utilizatorii multimedia, decât office.

Plusuri: sunt multe caracteristici interesante (în special pe partea de design), autonomie mare, SSD, ecran 1080p etc.
Minusuri: nu are.

Asus T300LA-C4017H e o alegere bună pentru cei care vor caracteristici superioare pe un gadget compact și au un buget generos. Jos e un clip cu prezentarea unui astfel de model și cred că vă puteți face ușor o idee despre el. Cam toate arată la fel, doar culoarea poate să difere la unele modele.

Te-ar mai putea interesa