Asus T300LA-C4002H, Transformer Book cu i3

Asus T300LA-C4002H e un hybrid între laptop și tabletă, iar dacă nu ești decis ce să-ți cumperi dintre aceste două aparate atunci acest model ar fi alegerea perfectă. Nu doar că are o portabilitate excelentă, dar și componentele sunt foarte performanțe deoarece are procesor i3 Haswell, mulți RAMi și SSD. Iar, pe partea de sistem de operare are Windows 8 ceea ce înseamnă că o să exploatați la maxim potențialul dispozitivului și a interfeței metro.

Un dispozitiv precum acesta e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi →, pe acești bani noi având parte de cea mai nouă tehnologie… hardware și software.

Laptopul
Laptopul

Ca și caracteristici acest model are un procesor i3 4040u, 4 giga RAM, stocare de 128 giga (pe SSD) și o palcă video HD model Intel HD 4000. La capitolul software stă excelent deoarece are cel mai nou OS marca Microsoft – Windows 8. Era bine dacă avea 8.1, dar e bine și așa. Oricum, dacă vreți să instalați 8.1 atunci trebuei să o faceți pe curat și nu prin update deoarece diferențele sunt semnificative, iar driverele s-ar putea să nu fie compatibile.

Eu apreciez la acest model că are un ecran bun de 13.3 inci cu o rezoluție 1920×1080 pixeli, portabilitatea (greutatea dispozitivului e de circa 1.7 kilograme, iar bateria ține undeva la 8 ore, chiar dacă e vorba despre un model cu 4 celule) și performanța deosebită. Nu trebuie neglijat nici faptul că se transformă în tablet.
Despre lipsa unei plăci video cu memorie dedicată nu am ce să comentez deoarece acest calculator nu e unul de jocuri, ci pentru sarcini office multimedia. Și oricum, placa integrată de la Intel e una rapidă capabilă chiar de a reda filme Blu-ray fără sacadări.

Acest Transformer Book T300LA e un model e un aparat pentru o persoană care dispune de un buget mare și vrea să-și cumpere un gadget deosebit. Modelul de față e alternativa perfectă la un ultrabook, dar și la un tablet PC, îmbinând perfect aceste dispozitive.
Dacă vreți să vă faceți mai bine o părere despre cum arată acest aparat atunci vă recomand clipul de alături.

Lasă un comentariu