Asus T300LA-C4002H, Transformer Book cu i3

Asus T300LA-C4002H e un hybrid între laptop și tabletă, iar dacă nu ești decis ce să-ți cumperi dintre aceste două aparate atunci acest model ar fi alegerea perfectă. Nu doar că are o portabilitate excelentă, dar și componentele sunt foarte performanțe deoarece are procesor i3 Haswell, mulți RAMi și SSD. Iar, pe partea de sistem de operare are Windows 8 ceea ce înseamnă că o să exploatați la maxim potențialul dispozitivului și a interfeței metro.

Un dispozitiv precum acesta e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi având parte de cea mai nouă tehnologie… hardware și software.

Laptopul
Laptopul

Ca și caracteristici acest model are un procesor i3 4040u, 4 giga RAM, stocare de 128 giga (pe SSD) și o palcă video HD model Intel HD 4000. La capitolul software stă excelent deoarece are cel mai nou OS marca Microsoft – Windows 8. Era bine dacă avea 8.1, dar e bine și așa. Oricum, dacă vreți să instalați 8.1 atunci trebuei să o faceți pe curat și nu prin update deoarece diferențele sunt semnificative, iar driverele s-ar putea să nu fie compatibile.

Eu apreciez la acest model că are un ecran bun de 13.3 inci cu o rezoluție 1920×1080 pixeli, portabilitatea (greutatea dispozitivului e de circa 1.7 kilograme, iar bateria ține undeva la 8 ore, chiar dacă e vorba despre un model cu 4 celule) și performanța deosebită. Nu trebuie neglijat nici faptul că se transformă în tablet.
Despre lipsa unei plăci video cu memorie dedicată nu am ce să comentez deoarece acest calculator nu e unul de jocuri, ci pentru sarcini office multimedia. Și oricum, placa integrată de la Intel e una rapidă capabilă chiar de a reda filme Blu-ray fără sacadări.

Acest Transformer Book T300LA e un model e un aparat pentru o persoană care dispune de un buget mare și vrea să-și cumpere un gadget deosebit. Modelul de față e alternativa perfectă la un ultrabook, dar și la un tablet PC, îmbinând perfect aceste dispozitive.
Dacă vreți să vă faceți mai bine o părere despre cum arată acest aparat atunci vă recomand clipul de alături.

Te-ar mai putea interesa