Asus Transformer Book T100TA-DK003H, tabletă 10.1 inci

Asus T100TA-DK003H e un dispozitiv foarte bun deoarece e un hibrid între tabletă și laptop. Performanțele sunt peste medie, iar autonomia e excelentă (producătorul zice că ține undeva la 11 ore). Nici sistemul de operare care e instalat pe el nu e unul rău deoarece e vorba despre Windows 8.1, probabil cel mai bun sistem de operare.
Asus Transformer Book T100TA-DK003H este un dispozitiv pe care mulți și l-au dorit datorită felului în care arată și cum poate fi adaptat așa încât să îndeplinească diferite cerințe. De exemplu, dacă aveți nevoie de o tabletă atunci îi luați jos tastatura, iar dacă aveți nevoie de un ultrabook atunci o conectați.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare în condițiile în care are caracteristicile menționate mai sus, plus ecran de 10 inci cu rezoluție HD. Iar, dacă vreți să vedeți cum arată atunci din imaginea alăturată puteți vedea acest lucru.

Conținutul
Conținutul

Pe partea de caracteristici are un procesor quad core Atom Z3740, dar de 64 giga (de tip flash), 2GB memorie RAM și ecranul incredibil de clar. Vine și cu o placă video capabilă. fiind vorba de o Intel HD care poate reda chiar și clipuri 720p fără sacadări, Acestea sunt principalele caracteristici tehnice, iar pe partea software are SO Windows 8.1. Acesta e mult mai bun decât Android deoarece știm cu toții că Windows are multe programe disponibile. Ca ceva mai special aș menționa că are și Office inclus, însă versiunea Student care are ceva mai puține facilități.

Lucrurile care eu le apreciez model sunt aspectul plăcut, prețul deloc mare, că poate fi transformat (de aceea îi zice Transformer Book), performanța (datorată componentelor de top) și bateria care ține mult (la început ziceam că ține undeva la 11 ore, însă acest lucru depinde foarte mult de ceea ce faci cu aparatul).
În principal nu sunt lucruri negative la acest model, dar nu era rău dacă avea ecran cu rezoluție ceva mai mare, adică Full HD.
În cazul în care vrei să vezi mai bine ce e inclus în pachet îți recomand clipul de alături care e unul foarte bine realizat.

Te-ar mai putea interesa