Asus S56CM-XX070D

Acest ultrabook Asus S56CM-XX070D e unul cu configurație de gaming deoarece vine cu o placă video dedicată de 128 de biți și cu memorie video de 2GB. Deci puteți juca chiar și jocuri, iar pentru are o carcasă robustă și doar 21 mm grosime, e ideal pentru cei care călătoresc (are doar 2.3 kilograme). Chiar dacă are o baterie de 4 celule, autonomie poate atinge 5 ore deoarece procesorul e unul cu o frecvență scăzută. Chiar dacă e așa de subțire, vine cu unitate DVD dar și cu toate porturile necesare. Design-ul ultrabookurilor din această serie seamănă cu cel al modelelor Zenbook, partea inferioară fiind de culoare argintie iar capacul e de culoare gri spre negru. Tastatura e de tip chiclet însă nu e iluminată. S56CM-XX070D are un preț bun Vezi prețul special de azi » și e mai scump decât S56CM-XX032D deoarece are i7.

Poze

Din față
Din lateral

Specificații tehnice

Procesorul Intel Core i7-3517U la 1.9 GHz e unul de ultimă generație iar pentru că frecvența e mai scăzută, autonomia e mai generoasă. Performanțele sale nu au fost afectate și e evident acest aspect pentru că doar e un Core i7 IvyBridge cu cache de 4 MB. Poate fi comparat ușor cu un laptop obișnuit deoarece ecranul e 15.6 inci are o rezoluție HD+ și e unul lucios. Deci are un avantaj ceva mai mare față de un laptop obișnuit. Memoria RAM e de 6GB la o frecvență de 1600 MHz.

Spațiul de stocare de 750GB + 24 GB, deci e vorba de 2 tipuri de medii de stocare. Acesta e o soluție perfectă cu SSD și hard SATA. Placa video GT 635M e o placă cu care veți juca cele mai noi apariții și nu veți avea probleme în special că e vorba de o rezoluție HD+. O parte din dotările sale sunt: unitate DVD, difuzoarele Altec Lansing, camera web HD, cititorul de carduri SD, HDMI, VGA, USBuri, bluetooth etc. Acumulatorul de 4 celule chiar dacă e mic poate oferi până la 4-5 ore de funcționare. Performanțele plăcii video se pot observa cel mai bine în clipul de jos:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e subțire, robust, are placă video decentă pentru gaming HD, multe porturi, apreciez că vine fără Windows și fiabil; prețul e și el bun, iar dacă vă interesează ceva mai ieftin atunci ar trebui să vă orientați înspre un S56CM XX032D care are i5.

Minusuri: chiar nimic.

Concluzie

Acest Asus S56CM-XX070D e o alegere foarte bună iar dacă nu aveți nevoie de un astfel de procesor și vreți să mai economisiți bani, există o variantă mai accesibilă cu Core i5, iar restul configurației e aceeași. Am pus un clip cu prezentarea seriei S a acestui producător:

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Asus S56CM-XX070D”

Comentariile sunt închise.