Asus S56CM-XX069D

Asus S56CM-XX069D e un nou laptop ultra portabil de la ASUS și vine ca o alternativă accesibilă la S56CA-XX019D care are i7. Modelul de față are procesor i3 model 3217U de tip Ivy Bridge, 6GB memorie RAM, hard de 500, SSD de 24 și cip grafic Nvidia GT 635M care are memorie dedicată de 2GB cu bus pe 128 biți. Din păcate nu vine cu OS și de aceea are și un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e foarte mic pentru un ultrabook. Cred că ar fi bine să spun că nu trebuie să vă faceți probleme referitoare la instalarea Windows-ului deoarece față de alte modele acesta are unitate DVD.

Poze

Aspectul e unul caracteristic seriei S56CM, iar despre culoare Asus spune că e Black. Eu zic că e negru cu alb. Ecranul său e unul de 15 inci și nu e de tip Full HD, ci doar HD+. Filmele Blu-ray vor putea fi văzute cu pierderi de detalii pe ecranul laptopului, ori la calitate maximă pe un TV care are capabilitate FullHD. Tastatura numerică e prezentă, iar tastatura generală e de tip chiclet.

Din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

Ultrabook-ul Asus S56CM-XX069D e unul de tip multimedia-office-premium, deci unul versatil (poate fi utilizat la mai multe tipuri de sarcini). O să-l puteți folosi și la gaming datorită cipului nVidia care e foarte capabil. Din cauza acestuia jocurile vor fi rulate fluent, iar dacă vă preocupă autonomia bateriei atunci trebuie știut că acest ultrabook are tehnologia Nvidia Optimus care face ca bateria să țină mai mult.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; raportul dintre preț și calitate e foarte bun; vine cu o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la 3 ori 4 pe bani puțini; greutatea sa e mică, iar autonomia e foarte mare chiar dacă bateria nu e una cu 6 celule; vine cu porturi noi cum ar fi USB3 și HDMI; are unitate optică de tip DVD care o să vă ajute la instalarea OS-lui, a driverelor și la vizionarea filmelor DVD.
Contra: ecranul nu e Full HD.

Concluzie

Acest model e unul foarte accesibil și asta datorită în principal faptului că are procesor i3 care e un procesor entry level din clasa Core. Performanțele sunt foarte bune deoarece are SSD, multă memorie RAM; porturi utile și alte dotări utile. Despre aspect vă puteți face o părere din clipul de alături care poate fi considerat un review video.

Te-ar mai putea interesa