Asus S56CM-XX032D

Dacă te interesează un laptop performant și care să arate bine atunci îți recomand acest ultrabook Asus S56CM-XX032D. Vine cu i5 3317U și din această cauză e ceva mai slab decât S56CM-XX070D. Are și un preţ bun Vezi prețul special de azi → care nu e deloc mare în opinia mea, iar SSD-ul de 24 de giga, dar și placa video GT 635M sunt cireașa de pe tort. 😉

Poze

Din pozele de alături se poate vedea că arată foarte mult cu un laptop Mac și singurul lucru care-i lipsește e tastatura iluminată, dar poate că vor apărea modele și cu această caracteristică. Alt lucru important care-i lipsește e și ecranul retina ori măcar Full HD. Din aceste imagini cred că vă puteți face o opinie sau dacă nu atunci din al doilea preview, adică clip.

Din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

S56CM-XX032D e un laptop care multă lume l-a așteptat chiar dacă nu știa de el. Ce vreau să zic e faptul că are aproape tot ce ți-ai dori de la un laptop, adică procesor puternic, design de nota 10, SSD și multe altele. Cum ziceam anterior, nu cred că ar strica un ecran de tip retina ca pe Mac-uri, dar poate că vor apărea și câteva modele mai premium cu această caracteristică. Cipul grafic cu memorie dedicată e foarte bun la jocuri și acest lucru se poate vedea din clipul de alături.

Păreri pro şi contra

Pro: arată mai mult decât bine; raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; are toate porturile de care ar avea nevoie un om de afaceri și așa aminti porturi precum USB 3, HDMI și bluetooth; greutatea sa e mică, adică de 2,3 kilograme; bateria ține mult deoarece laptopul e unul special optimizat, chiar dacă acumulatorul e unul cu 4 celule.
Contra: nimic, iar dacă te deranjează că nu are i7 atunci S56CM-XX070D ar trebui să te mulțumească.

Concluzie

Dacă îți doreai dintotdeauna un laptop care să arate similar unui MacBook Air atunci modelul de față cred că te va mulțumi deoarece arată similar și vine la un preț de vreo 3-4 ori mai mic. Nu vine cu Windows, dar nu cred că-ți va fi greu să-l instalezi deoarece spre deosebire de alte ultrabook-uri acesta are unitate DVD. Din clipul de alături îți poți face o părere despre cum arată acest PC portabil.

Lasă un comentariu