Asus S532FA, model cu i7-8565U şi Windows 10

Asus S532FA model S532FA-BQ063T e un laptop de generaţie nouă cu procesor i7 quad core, SSD, ecran de 15 inci şi Screenpad (un touchpad inteligent). Acest laptop este util acasă cât şi la birou, costul de achiziţie fiind unul modic. Acest laptop vine cu o portabilitate de invidiat întrucât are o greutate de 1,8kg şi o baterie care poate sî ţină mai mult de 5 ore.

Acest Asus Vivibook S15 e unul disponibil pe piaţă la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat avansat tehnologic care poate fi utilizat la sarcini office şi multimedia. Din poza de alături se poate vedea că are un aspect clasic Asus, ar sare în ochi ecranul care ţine locul touchpad-ului. Laptopul are şi o culoare unică numită punk pink care e destul de unică şi plăcută.


Păreri pro şi contra

Notebook-ul e unul dotat cu un procesor i7-8565U care are patru nuclee şi cip grafic Intel UHD. E un cip grafic care nu are memorie proprie, ci care va folosi din memoria sistemului.
Memoria RAM este una de 8 giga, iar stocarea se realizează pe un SSD de 512. În felul acesta avem suficientă memorie pentru orice.
Pe partea de porturi vine cu 4 porturi USB, HDMI, wireless ac şi bluetooth. Nu are LAN (de niciun fel) deoarece carcasa e una foarte subţire, dar se poate pune un adaptor pe USB pentru LAN.
La capitolul ergonomie acest model se laudă cu tastatură iluminată, ecran anti-glare şi acel touchpad tip ecran. Touchpad-ul Screenpad e o abordare modernă şi utilă în acelaşi timp. Nu am văzut aşa ceva la alţi producători şi vom vedea în timp utilitatea ei (în sensul că dacă o vor prelua şi alţi producători).

Acest laptop e pentru persoanele interesate de un calculator portabil şi cu performanţe foarte bun aşa încât să poată fi considerat ca fiind şi un desktop replacement. Poate fi utilizat acasă, dar şi la birou, iar costul accesibil e unul dintre plusurile sale.

Te-ar mai putea interesa