Asus S530FN-BQ255, model VivoBook S15 cu i7-8565U şi MX150

Asus VivoBook S15 S530FN-BQ255 e un laptop al anului 2019 care ne arată cum ar trebui să fie un laptop. Are procesor de ultimă generaţie, ecran Nano Edge superb, tastatură iluminată şi cititor de amprentă… pe lângă foarte multe dotări de ergonomie. Acest notebook PC e perfect prin faptul că e performant, portabil şi cu multe facilităţi utile… mai multe detalii în rândurile ce urmează.

Din poza de alături se poate vedea că e de culoare argintie (producătorul zice că e gun metal), iar dacă vreţi ceva de altă culoare atunci există şi modele pe albastru. Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi pot spune că îşi merită banii.

Păreri pro şi contra

Modelul S530FN-BQ255 de la Asus e dotat cu procesor Wiskey Lake model i7-8565U. Acesta e unul cu 4 nuclee echivalent unui i5 de pe desktop. Pe lângă faptul că e foarte performant nu va consuma mult din baterie deoarece vine cu voltaj căzut.
Are cip grafic Nvidia, mai exact cu MX150 de 2GB. Specialiştii spun că aceasta e o placă din generaţiile anterioare cu un nume nou. Oricum, e mai mult decât suficient şi în opinia mea ar fi fost şi mai bine dacă nu ar fi pus placă video cu memorie dedicată, ci ar fi lăsat doar modelul integrat de la Intel. Asta deoarece placa de la Intel e una cu capabilităţi de a reda filme 4K şi are un consum redus de baterie.
Pe partea de memorie RAM e dotat cu 8GB, iar dacă vreţi să adăugaţi mai mult atunci se poate adăuga până la 16GB, laptopul având două sloturi, din care unul este liber.

Modelul acesta se adresează persoanelor care vor ceva aspectiv şi funcţional. E un laptop foarte performant care nu face economie când vine de facilităţi utile. E realizat aşa încât să nu fiţi nevoiţi să cumpăraţi un cooling stand deoarece balamaua de la ecran e una care ridică laptopul (acest lucru ajută la răcire cât şi la vizualizarea informaţiilor de pe ecran).

Te-ar mai putea interesa