Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus S530FN-BQ129, laptop multimedia cu i5-8265U şi GeForce MX150

Asus S530FN-BQ129 e un laptop al anului 2019 dotat cu procesor de generaţie nouă, mai exact cu un i5 Whiskey Lake care are patru nuclee şi cip grafic MX150 2GB. E un model pentru sarcini multimedia, iar acest lucru se vede de pe urma componentelor din dotare. Vor rula şi jocurile, dar trebuie ţinut cont de faptul că nu e tocmai un laptop de jocuri.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar pe aceşti bani primim un aparat care se comportă formidabil în orice situaţie, iar construcţia acestuia e realizată aşa încât laptopul să fie ergonomic şi rezistent. Din poza de alături puteţi vedea că acest aparat e unul cu un design nou şi cu ramă NanoEdge, adică foarte subţire.


Păreri pro şi contra

Asus S530FN-BQ129 e un laptop din seria VivoBook S15 şi este dotat cu procesor i5 Wiskey Lake model i5-8265U cu patru nuclee. În sarcini complexe acest procesor e ajutat de cipul grafic GeForce MX150 de 2GB.
Memoria RAM a laptopului e una de 4GB, iar dacă doriţi puteţi să adăugaţi până la 16GB având un slot de memorie liber.
Ecranul acestui laptop e unul de 15,6 inci cu ramă NanoEdge, unghiuri de vizualizare 178 grade, strat mat (anti-orbire) şi caracteristica Eye Care (filtrează 30% din lumina albastră).
La capitolul porturi şi conectică acest model e unul care se laudă cu 4 USB-uri, bluetooth, HDMI şi wireless ac. Stă excelent, iar sistemul de operare se poate instala de pe un stick USB.
Portabilitatea acestui ultrabook e foarte bună cu o greutate de 1,8kg şi o baterie care poate să ţină mai mult de 5 ore.
Nu doar ergonomia e una ok, ci şi siguranţa deoarece are cititor de amprentă în partea superioară a touchpad-ului. În felul acesta doar dvs. o să aveţi acces la aparat.
Un alt lucru care ţine de ergonomie de tastatura iluminată. Aceasta vă va ajuta să tastaţi pe timp de iluminare slabă întrucât o să vedeţi tastele mai bine.

Acest model e un desktop replacement pentru cei cu un buget modic care vor un produs de calitate şi cu un excelent raport între preţ şi calitate. Dacă vreţi ceva mai puternic atunci puteţi alege varianta cu i7.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu