Asus S530FN-BQ075, laptop auriu cu Core i5-8265U

E vorba de o serie nouă care oferă un design elegant cu balamale Ergolift care ridică puțin laptopul pentru a obține un unghi mai bun pentru scriere. Asus S530FN-BQ075  e varianta auriu și sunt modele chiar și pe alte culori cu aceleași componente. Nu sunt necesare alte componente dacă vă rezumați strict la niște taskuri simple și nici nu poate fi upgradat. Oferă exact ce căutați și nu vă puteți plânge nici la capitolul dotări. Îmi plac noile laptopuri cu ecran NanoEdge deoarece sunt mai mici și marginile ecranului sunt foarte subțiri. Se vede acest aspect pentru că îi lipsește tastatura numerică.

Tastatura iluminată devine folositoare în orice condiții, în special dacă vreți să lucrați pe el și nu aveți o lampă lângă voi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Arată ca un ultraportabil doar că acesta e mult mai accesibil. Totuși, nu e cel mai ieftin laptop de 1.8kg dar prețul e destul de justificat de numeroase dotări speciale. Ecranul oferă specificații tehnice destul de bune și care pot fi comparat e cu cele ale unui IPS, însă nu e același panel. Porturile sunt puțin dar unt exact cele care aveți nevoie și folosi adaptoare pentru aveți nevoie de port LAN. Nici unitatea DVD n e necesară pentru că aveți porturi care sunt mai rapide și instalarea oricărui software se poate face cu un stick USB.

Păreri pro și contra

Cititorul de amprentă e destul de bine poziționat și în vedem în zona touchpadului unde poate fi accesat rapid, astfel vă puteți autentifica mai rapid și sigur. Componentele de pe acest laptop sunt excelente chiar și dacă din când în când vreți să jucați un joc sau poate să folosiți un program profesional care are nevoie de un hardware mai bun. Greutatea e destul de redusă la această serie și o veți aprecia dacă vă interesează un gadget strict pentru lucru sau călătorii.

Asus S530FN-BQ075 nu are un sistem audio foarte avansat care oferă un sunet clar, însă pentru cei pasionați de muzică poate că nu e suficient de puternic.