Asus S510UQ-BQ616, laptop cu ecran FullHD

Laptopul Asus S510UQ-BQ616 e precum un ultrabook doar ca e mai accesibil, ținând cont de ce oferă. E mult mai portabil decât alte laptopuri în același buget deoarece are o construcție metalică și dimensiunile sale au scăzut datorita noului ecran NanoEdge. Acest ecran ajunge aproape până în margini, adică marginile au scăzut semnificativ. Indiferent de culoare sau configurație, anumite dotări sunt standard și nu le găsiți pe alte serii (cititor de amprentă și tastatură iluminată).

Din poza de jos se vede varianta aurie, dar pot fi și modele pe gri, dar numele e diferit. Vine la un pre? bun Vezi prețul special de azi ».

Noile configurații au procesoare cu 4 nuclee, motiv pentru care sunt capabile să ruleze conținut de calitate, jocuri 3D și altele. Laptopurile de gaming au componente ceva mai diferite și se vede cel mai bine în jocuri (mai multe fps-uri).

Memoria RAM a unui laptop e la fel de importantă ca și restul componentelor. Spațiul de stocare e foarte important atunci când vă gândiți să memorați fișiere mari sau poate mai numeroase. Unele variante pot avea GeForce MX150, care e puțin mai performant decât GeForce 940MX și nu e nevoie de mai mult dacă nu jucați jocuri la detalii mari.

Din prezentările video de pe Youtube se poate vedea că e cea mai compactă soluție oferită de acest brand și chiar e plăcută la atingere datorită materialelor și mecanismelor folosite (mă refer la tastatură).

Păreri pro și contra

Raportul dotări/preț e foarte bun dacă ținem cont de construcția sa (e similară cu cea a unui model de 14 inci). Ecranul nu e un IPS ci e o alternativă la fel de bună pentru că reproduce un număr mare de culori și unghiurile de vizionare sunt decente. Porturile sunt dispuse foarte bine pentru a putea conecta numeroase periferice, dar și tehnologiile wireless sunt foarte utile.

Asus S510UQ-BQ616 e un gadget portabil ideal pentru aplicații, navigare și redare media. Puteți juca destul de multe jocuri pe acesta la detalii minime doar ca nu e ca și cum ați avea un laptop de gaming.

Te-ar mai putea interesa