Asus S510UQ-BQ520, laptop modern cu i7-8550U

Asus S510UQ-BQ520 e un laptop care împrumută o mulțime de facilități de la ultrabook-uri și are procesor i7 quad core din seria Kaby Lake R(efresh). E un notebook PC perfect pentru cei interesați de un model care să fie bun pe post de desktop replacement.

Acest model vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». S510UQ îmbină portabilitatea cu performanța întrucât are o greutate de 1,7 kilograme, iar procesorul i7-8550U scoate 7947 puncte la benchmark. Din poza alăturată se poate vedea că e foarte subțire.


Caracteristici

Acest laptop e unul cu ecran de 15,6 inci cu rezoluție FHD (1920×1080 pixeli) și panel IPS care furnizează niște imagini de calitate superioară.
Componentele sunt unele foarte bune întrucât are procesor i7 quad core, 8GB RAM DDR4 și SSD de 256 de giga. Vine cu placă video 940MX care e una excelentă, dar mi-aș fi dorit să vină cu GTX 960 sau 1050.
Acest VivoBook S15 e unul ok din punct de vedere al specificațiilor, lucru sesizabil din rândul de mai sus. De exemplu, procesorul e unul mult mai performant decât i7-urile din seria Kaby Lake normală.
Părerea mea despre procesor și modele de procesoare din seria Refresh e că au venit să țină piept procesoarelor AMD Ryzen. Acest lucru văzându-se după faptul că au mai multe nuclee și implicit performanțe superioare.

Avanataje

Principalele avantaje ale modelului de față ar fi componentele bun, procesorul ok, costul nu prea mare (dacă vrei ceva mai ieftin atunci îți recomand ceva cu i5 care e S510UQ-BQ515), portabilitatea ok (greutate de sub 2kg, baterie care ține 4-7 ore) și wireless ac.
(Singurul dezavantaj ar fi că nu are placă video GTX, dar pentru acest lucru probabil că avea nevoie de o răcire mai bună și era mai gălăgios.)

Verdict

Modelul S510 e unul versatil întrucât e bun pentru acasă cât și la birou. E laptopul perfect și așa vor fi toate laptopurile pe viitor. Nu trebuie să-i mai pui RAM și nici să înlocuiești HDD-ul cu SSD deoarece are le are deja.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată acest model, fiind vorba despre un laptop care arată mult mai bine decât un MacBook.

Te-ar mai putea interesa