Asus S510UQ-BQ516, laptop de generație nouă cu Kaby Lake R

Asus S510UQ-BQ516 e un laptop cu ecran de 15 inci și procesor quad core i5-8250U. Mulțumită specificațiilor (restul el voi menționa în rândurile care urmează) acest laptop e unul pe placul meu și oricui. Îmbină performanța cu portabilitatea, fiind îmbinarea perfectă dintre desktop și ultrabook.
Un notebook PC precum acesta se adresează persoanelor interesate de un dispozitiv cu portabilitate extinsă care să poată fi utilizat la sarcini multimedia (browsing web, filme).

Modelul acesta e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un notebook auriu care se prezintă bine din toate punctele de vedere.


Avantaje

Seria S510UQ e una foarte bună, modelele cu i3 având panel TB, iar cele cu procesoare mai puternice au panel IPS (cu unghiuri de vizualizare excelente). Ecranul la acest model e unul FHD cu strat mat (anti-glare) așa încât lumina să nu se reflecte. Alte configurații ale S510UQ pot fi văzute aici.
Procesorul este extrem de performant, fiind vorba de unul quad core. În orice sistem, procesorul e piesa de rezistență și e bine să fie cât mai performant.
Pe partea de memorie are un hard de 1TB și memorie RAM de 8GB. Eu zic că în următorii ani nu e nevoie de un upgrade al RAMilor, însă e nevoie de un SSD.

Dezavantaje

Mi-ar fi plăcut să aibă o placă video GTX și SSD. Știu că cu aceste componente ar fi fost laptop de gaming, dar mie îmi plac laptopurile performante. Puteți să-i puneți în orice moment un Solid State Drive, iar în acest fel o să vedeți performanțe superioare la pornirea și stingerea calculatorului.

Concluzie

Dacă vreți un desktop replacement decent atunci acest S510UQ-BQ516 de la Asus ar fi recomandarea mea. Filmele pot fi văzute la calitate maximă grație rezoluției Full HD, iar pentru a le vedea mai mari puteți conecta un monitor extern sau un TV.
Din clipul de alături puteți vedea mai bine cum se prezintă acest model.

Te-ar mai putea interesa