Asus S510UQ-BQ303, laptop auriu de 1.7 kg

Un laptop clasic are o construcție din plastic, pe când Asus S510UQ-BQ303 are un metalică – aluminiu. De aceea, greutatea diferă destul de mult și nu văd de ce nu v-ar plăcea acest model. Acesta nu e singurul model din serie, mai sunt și variante pentru cei care vor un model mai performant (cu Core i7). E interesant că oferă chiar și o placă video dedicată, chiar dacă nu e un model mare. Noile componente sunt mai eficiente, motiv pentru care consumă puțină energie, emană puțină căldură și oferă performanțe puțin mai bune decât generația precedentă. Bineînțeles, cele anterior menționate depind și de cum îl veți folosi (cât de mult îl solicitați).

Arată ca un model premium, și raportul ecran/carcasă e destul de mare (laptopul scade în dimensiuni). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Displayul său e unul de 15.6 inci, adică nu e foarte mic și oferă unghiuri de vizibilitate foarte bune. Categoric e important ca imaginea să fie clară indiferent cum priviți ecranul doar că nu veți sta prea departe de el. Laptopurile sunt mai mici dacă marginile ecranului ar fi mai subțiri sau chiar inexistente, cum e și în cazul telefoanelor.

Poate că nu are multă memorie RAM, însă nu cred că-l veți folosi pentru gaming. Chiar dacă are o placă video ca GeForce 940MX, e nevoie de ceva mai mult pentru anumite jocuri, iar sistemul de răcire e esențial pentru ca interiorul laptopului să fie cât mai ventilat.

Păreri pro și contra

Chiar dacă e atât de ușor, voi poate îl veți folosi doar pe birou și nu-l veți lua cu voi. Are un ecran ceva mai bun decât alte laptopuri și e normal să fie așa în acest buget. Chiar dacă e subțire are aceleași componente ca și un laptop clasic.

Asus S510UQ-BQ303 poate fi un gadget bun care poate fi folosit pentru aproape orice și care are un preț corect. Trebuie să apreciați finisajele și cât de subțire a fost făcut. Chiar nu mai are nevoie de unitate DVD sau de tastatură numerică. Oricum, vom vedea tot mai multe astfel de laptopuri dar nu vor fi ieftine.

Te-ar mai putea interesa