Asus S510UQ-BQ202T, laptop auriu cu greutate de 1.7 kg

Un laptop ceva mai mic dar cu același ecran de 15.6 inci e acest Asus S510UQ-BQ202T. Poate că ați văzut că are o tastatură mai îngustă, deoarece ecranul ajunge aproape până în margini și construcția laptopului e mai compactă. Cu alte cuvinte e vorba de un ecran cu NanoEdge și cred că se va mai lucra la acest aspect chiar și pe laptopurile clasice. Viitoarele laptopuri vor fi mai compacte și dotările inutile vor dispărea (DVD, cititor de carduri și tastatură numerică). Chiar și porturile nu trebuie să fie numeroase, e de ajuns să fie unul din fiecare.

Nu orice serie arată atât de bine și mă refer la cele din același buget, adică nu luăm în considerare seria Zenbook. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta se adresează celor care sunt interesați să redea conținut media pentru că oferă mult spațiu de stocare – 1TB, ecranul 1080p nu e unul oarecare (unghiuri de vizibilitate largi) și e prezentă și o placă video dedicată pe lângă cea integrată. Oferă cel mai bun procesor office pentru platformele mobile și e foarte important să nu fie un consumator foarte mare, deoarece autonomia e și ea foarte importantă.

Poate fi folosit ca un desktop, adică îl țineți pe birou alimentat la cea mai apropiată priză și folosiți boxe cu subwoofer pentru conținutul audio. Nu poate fi prea accesibil deoarece vine cu Windows 10 licențiat, iar o reinstalare se poate face cu un stick USB 3.0.

Păreri pro și contra

E atât de portabil deoarece are o configurație office și construcția din aluminiu e mult mai subțire și mai rigidă. Îmi place cum arată pe auriu deoarece e o nuanță plăcută și cred că această culoare o vor alege tot mai mulți producători. Un minus ar fi lipsa tastaturii iluminate dar care e prezentă pe alte serii mai scumpe.

Asus S510UQ-BQ202T e doar o variantă, adică sunt disponibile și alte variante dar nu cred că vreți ceva mai performant. Nu e un laptop de gaming, ci unul multimedia pe care să jucați jocuri mai rar sau la detalii medii și o memorie RAM suplimentară trebuie luată în calcul (depinde de alege).

Te-ar mai putea interesa