Asus S510UN-BQ255, laptop Vivobook S pe gri

Laptopurile Vivobook S sunt destul de populare pentru că sunt combinația perfectă între un ultrabook și un laptop. Asus S510UN-BQ255 e unul dintre variantele cu procesor generația a 8-a și placă video GeForce de ultimă generație. Aceste componente noi au performanțe semnificativ mai mari, motiv pentru care unii utilizatori preferă astfel de configurații chiar și pentru gaming. Bineînțeles, sunt programe care cer un hardware mai avansat cum e la acest laptop.

Din poza de jos se vede foarte bine cum arată această serie care nu se aseamănă cu niciuna de laptopuri clasice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu aș recomanda altă serie pentru că și așa nu aveți nevoie de unitatea DVD sau de o construcție foarte mare. Un laptop trebuie să fie plăcut la atingere iar carcasa din aluminiu chiar e atractivă. Construcția metalică a ajuns și pe serii ceva mai accesibile, dar sunt prezente și alte dotări de luat în calcul: USB 3.1 tip C, ecran NanoEdge, tastatură iluminată. Mai sunt și alte serii similare cu aceasta, care oferă chiar și cititor de amprentă.

Hardware-ul acestui laptop e unul destul de avansat, după cum am menționat anterior și e vorba de: i7-8550U, UHD 620, GeForce MX150, 8GB la 2133 MHz. Însă, un upgrade îl puteți lua în calcul pe viitor deoarece are un hard disc mare care nu se poate compara cu performanțele unui SSD.

Păreri pro și contra

Poate rula multe jocuri la detalii minime spre medii, acum depinde și de jocul ales. Autonomia de lucru media e generoasă dacă nu aveți de gând să rulați conținut video. Chiar dacă e soarte subțire, sunt prezente cele mai utile porturi și sunt numeroase. Suportă până la 16GB de RAM dar nu văd de ce v-ați gândi la mai mult că și așa se mișcă foarte bine.

Asus S510UN-BQ255 se mișcă foarte bine, iar dacă vreți să pornească mai rapid, atunci alegeți un mediu de stocare cu viteză de citire mai mare. Mai există și varianta să alegeți alt model dacă nu vă place acesta pentru că acest brand oferă multe alternative.

Te-ar mai putea interesa