Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus S510UN-BQ181, laptop de 1.7 kg cu CPU i7 Kaby Lake R

Asus S510UN-BQ181 face parte dintr-o serie de laptopuri interesantă și dacă considerați că acesta e cam scump, atunci alegeți pe unul cu Core i5. Un procesor bun e investiție bună pe viitor deoarece acesta e cea mai importantă componentă, iar noua generație Kaby Lake R oferă mai multe nuclee. Discutăm de un hardware office spre multimedia, dar nu l-aș recomanda pentru gaming pentru laptopul nu e construit pentru taskuri dificile, astfel nu are un sistem de răcire cu ieșiri de aer generoase.

Din prezentare se vede că ecranul ajunge aproape până în margini și imaginea se menține clară indiferent cum ați privi ecranul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Placa video GeForce MX150 e o alternativă bună la cele GTX doar că nu are o memorie video atât de mare și nu consumă foarte multă baterie. Cât timp nu vă jucați jocuri, chiar nu văd de ce ați da bani în plus pe un alt laptop. Acesta e perfect dacă vreți să vizionați filme, chiar și 4K pe un televizor mare, astfel televizorul devine un monitor ceva mai mare.

Păreri pro și contra

Noul Core i7-7550U e foarte performante pentru că are un scor similar cu cel de gaming din generația anterioară. Inițial ați zice că e de 14 inci, însă raportul ecran/carcasă e mai mare la această serie. Ecranul NanoEdge oferă unghiuri de vizibilitate bune, ecran 1080p și nu cred că-i puteți reproșa nimic. Chiar și greutatea laptopului mai scade puțin și vor lipsi anumite dotări care și așa mi se par depășite. Sunt prezente 4 porturi USB ca la multe alte laptopuri astfel veți conecta perifericele la el sau poate preferați cele wireless. Nu trebuie neglijat faptul că tastatura sa e una iluminată și poate fi pornită ori de câte ori aveți vreți să lucrați pe el.

Asus S510UN-BQ181 se adresează celor care vor un laptop performant și mic. Poate fi îmbunătățită configurație cu un SSD și memorie RAM suplimentară ori alegeți direct unul cu un hardware mai avansat. Aceste upgrade-uri nu sunt obligatorii dacă nu simțiți nevoia de mai mult.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu