Asus S510UN-BQ177, laptop multimedia mic

Laptopul Asus S510UN-BQ177 e unul dintre puținele modele care sunt disponibile pe gri metalizat, deoarece majoritatea modelelor sunt pe auriu. Acesta face parte dintr-o serie multimedia dar pot fi și variante office care nu prezintă o placă video dedicată. Laptopurile devin tot mai compacte și cu performanțe tot mai mari, iar seriile pentru gaming arată ca și laptopuri clasice. Portabilitatea e foarte importantă atunci când alegeți un laptop și nu am ce să-i reproșez în acest buget (are numai 1.7 kg).

Prețul nu poate fi chiar atractiv deoarece sunt folosite componente de ultimă generație și o construcție nouă cu un ecran de tip NanoEdge. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă nu vă plac jocurile, o placă video performantă poate fi utilă în diverse situații sau poate că veți folosi aplicații 3D. Sunt prezente pe acesta componente de care poate nici nu ați auzit – Core i7-8550U și GeForce MX150. Ca și performanțe, procesorul e mult peste cel din generația precedentă deoarece are nuclee suplimentare și placa video e similară cu cea GTX 950M.

Are un ecran superb care vine în ajutorul celor care apreciază calitatea sau poate vor să editeze. Probabil singurul minus al acestui ar fi hard discul, iar dacă nu vă interesează spațiul de stocare, puteți monta un SSD. Sistemul de operare care-l veți instala ulterior, se va mișca mult mai bine pe un SSD.

Păreri pro și contra

Chiar dacă e foarte subțire și mic, porturile prezente pe acesta sunt aceleași ca pe oricare alt laptop. Nu toate modelele acestei serii prezintă tastatură iluminată, dar această dotare e menționată la specificații și e foarte utilă că doar nu-l veți folosi doar pe timp de zi. Chiar și sistemul audio e decent dacă nu veți asculta muzică la el, deoarece nu are bass și claritatea e una superioară.

Asus S510UN-BQ177 e unul dintre multele modele ale seriei S510 care oferă componente performante și eficiente. Totuși, pot fi configurații cu procesoare Kaby Lake și GeForce 940MX. Doar culoarea fi diferită față de alte modele, pentru că în rest nu sunt deosebiri estetice (de design).

Te-ar mai putea interesa