Asus S510UN-BQ175, VivoBook S15 cu i5 a opta generație

Asus S510UN-BQ175 e un laptop cu procesor i5-8250U, 4GB memorie RAM și placă grafică MX 150 de la nVidia. E un model pentru acasă, adică poate fi utilizat pentru sarcini multimedia și office.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine, are performanțe de top și portabilitate extinsă (vorbim despre o greutate de 1,7 kilograme și o baterie care ține de la 4 la 9 ore în funcție de ce faceți pe laptop).


Avantaje

Asus S510UN-BQ175 e un laptop din seria Vivobook S15 și are un ecran de 15,6 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli. Acesta e unul cu unghiuri de vizualizare ok și cu strat mat (anti-glare pentru ca lumina să nu se reflecte). De obicei varianta cu rezoluție Full HD are panel IPS, iar cea cu ecran HD are panel TN.
Pe partea de RAM are 4GB memorie RAM tip DDR4, iar pentru stocarea fișierelor are HDD de 1TB.
Placa video e una Nvidia cu 2GB memorie GDDR5, iar modelul e MX150. Având această placă video dedicată/discretă o să puteți rula jocuri mai complexe, dar trebuie știut că e vorba despre un laptop multimedia și nu special de jocuri.
Dispune de wireless rapid tip ac 2×2, iar din această cauză o să puteți descărca de pe net la viteză maximă.

Dezavantaje

Nu are SSD, dar i se poate monta un astfel de dispozitiv de stocare. Solid State-ul poate face laptopul chiar și de 10 ori mai rapid.
Un alt dezavantaj e că nu are WIndows 10 preinstalat, dar se poate puen de pe un stick USB.

Concluzii

Notebook-ul Asus S510UN-BQ175 e unul de top pentru persoanele interesate de un model cu portabilitate mare și performanțe extreme. Aceste performanțe sunt datorate procesorului foarte rapid cu 4 nuclee. Se poate spune că are performanțe echivalente sau chiar superioare procesoarelor i7 mobile anterioare sau de pe desktop.
Din imaginea alăturată se poate vedea cum arată. De asemenea trebuie să vă spun că acest laptop arată similar cu laptopurile din seria S510.

Te-ar mai putea interesa