Asus S510UN-BQ135, laptop multimedia cu portabilitate excelentă

Pentru cei interesați de un laptop cu performanțe foarte bune și cu o baterie care să țină mult recomand acest model Asus S510UN-BQ135. E un model apărut pe piață pe la sfârșitul anului 2018 și care se remarcă prin faptul că are o greutate de 1,7 kilograme și componente puternice (procesor i7 quad core, SSD tip M2).

Modelul acesta de Vivobook e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care arată bine și se comportă formidabil în orice situație. Datorită componentelor sale e foarte bun la sarcini office și multimedia.


Avantaje

Modelul Asus S510UN-BQ135 e un Vivobook S15 cu ecran de 15,6 inci a cărui rezoluție e 1920×1080 pixeli, iar stratul e anti-glare așa încât imaginea să nu se reflecte.
Procesorul din dotare e un i7 model 8550U cu patru nuclee și cip grafic Intel HD. În jocuri o să vă sară în ajutor placa video GeForce MX150 de 2GB. Trebuie să menționez faptul că acest laptop nu e de jocuri și nici placa video nu e una la fel de bună precum o GTX 1050.
La capitolul porturi și conectică laptopul stă foarte bine deoarece vine cu 4 porturi USB (din care unul e USB 3.0), wireless ac, bluetooth și card reader.
Ergonomia acestui aparat e foarte bună deoarece vorbim despre existența tastaturii iluminate, a unui ecran cu ramă foarte subțire și a altor aspecte.

Dezavantaje

Nu are unitate optică de tip DVD, dar programele și sistemul de operare pot fi instalate de pe stick USB ori alte modalități.
Nu vine cu Windows 10, dar are o distribuție Linux cu care se poate intra pe net. Eu recomand să instalați Windows 10.

Concluzii

Dacă sunteți interesați de un laptop care să arate bine și care să vină cu performanțe peste medie în orice fel de sarcină atunci vă recomand modelul de față. Cei de la ASUS fac laptopuri formidabile din toate punctele de vedere, iar fiabilitatea acestora nu poate fi întrecută. Datorită specificațiilor sale acest model e unul care va fi actual și peste 3-4 ani sau chiar mai mult.

Te-ar mai putea interesa