Asus S510UF-BQ118T, model cu i5-8250U și Windows 10

Asus S510UF-BQ118T este laptopul perfect pentru cei interesați de un model pentru acasă ori la lucru. Vine cu procesorul i5-8250U care nu doar e performant, dar e și economic (în sensul că are un consum energetic destul de mic).

Acest laptop vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un laptop care nu doar arată bine, ci care are caracteristicile unui ultrabook (portabilitate foarte bună și performanțe peste medie).


Avantaje

La capitolul ergonomie totul e ok deoarece acest model are tastatur iluminată și ecran de tip anti-glare așa încât lumina să nu se reflecte.
Procesorul din dotare e un i5 din seria a opta cu 4 nuclee și cip grafic integrat. Pentru jocuri ori sarcini video acest model e dotat și cu placă video dedicată GeFroce MX130.
Portabilitatea e foarte bună întrucât vorbim despre un dispozitiv cu o greutate de 1,7kg și cu o baterie care ține mai mult de 4 ore.
Pentru a putea să intrați pe net din prima acest dispozitiv are Windows 10 și wireless ac.
La capitolul memorie modelul acesta vine cu 8GB memorie RAM și cu stocare de 1TB pe hard. Se mai poate adăuga o plăcuță de 8GB, iar în locul hardului se poate pune SSD pentru viteze superioare.
Nu stă rău nici pe partea de securitate deoarece are cititor de amprentă, și în acest fel scăpăm de nevoia de a introduce parole.

Dezavantaje

Nu e dotat cu unitate optică, dar are multiple porturi USB (mai exact 4). Lipsa unității DVD înseamnă că acest laptop poate avea sistemul de operare instalat doar de pe un stick USB… dacă nu sunteți mulțumiți cu Windows 10 pe care-l are preinstalat.

Concluzii

Modelul Asus S510UF-BQ118T e un Vivobook S15 cu ramă Nano Edge așa încât rama să fie cât mai mare, iar ecranul să pară mai mare.
Se adresează celora interesați de un aparat care să vină cu caracteristici de top într-o carcasă minimală care oferă portabilitate foarte bună. E un laptop foarte subțire cu răcire bună.

Te-ar mai putea interesa