Asus S510UF-BQ091T, laptop mic cu GeForce MX130 2GB

Laptopul Asus S510UF-BQ091T costă ceva mai mult decât restul pentru că are unul dintre cele mai avansate procesoare, suficientă memorie și spațiu de stocare. Să nu uităm că are și o placă video dedicată numită GeForce MX130 2GB care poate rula jocuri la detalii nu foarte mari, însă cred că o veți aprecia. Sunt laptopuri care nu au o placă video dedicată, dar să știți că diferența de preț nu e foarte mare. De aceea, nu văd de ce nu ați alege pe unul care să fie puțin mai performant.

Laptopurile cu carcasă din aluminiu sunt destul de apreciate pentru că sunt mai subțiri și ușoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele prezente pe acest laptop sunt prezente și pe altele, însă procesorul iasă mai bine în evidență cu un SSD. Mă refer la cele de tip M.2 sau poate doriți să înlocuiți hardul. Majoritatea procesoarelor noi cer minim 8GB RAM pentru a rula în condiții optime. Nu are un ecran IPS sau unul clasic, ci unul ceva mai avansat și se vede că raportul ecran/carcasă e mai mare. Acesta poate reproduce mai multe culori, contrastul e generos, unghiurile de vizibilitate sunt maxime și mai sunt chiar și alte caracteristici tehnice bune.

Poate că numele de GeForce MX130 nu vă zice multe, ei bine, seamănă mult cu GeForce 920M de la același brand. Windows 10 preinstalat afectează puțin prețul, dar oricum îl veți instala ulterior.

Păreri pro și contra

Laptopul poate fi folosit oriunde și nu vă puteți plânge de autonomia bateriei pentru că are un hardware cu consum redus. Tastatura beneficiază de iluminare pentru momentele în care vreți să lucrați și nu aveți suficientă lumină. Această dotare nu o vedeți pe orice laptop și nu în orice buget. Să nu uităm că vă puteți autentifica mult mai ușor și rapid cu cititorul de amprentă, care cred că o să ajungă și pe serii ieftine în următorii ani.

Asus S510UF-BQ091T arată foarte bine și e plăcut la atingere, că doar nu are o carcasă din plastic și chiar dacă e subțire, veți avea toate porturile necesare.

Te-ar mai putea interesa