Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus S510UF-BQ037, laptop cu SSD M.2

Laptopul Asus S510UF-BQ037 e doar unul dintre multele variante care le puteți alege și acesta are un finisaj auriu, care e tot mai popular pe soluțiile premium. Aș putea spune că e un ultrabook pentru că are o greutate de numai 1.7 kg și construcția unui laptop de 14 inci. A crescut raportul ecran/carcasă ca și în cazul smartphone-urilor și cred că aceasta e noua tendință, doar că nu toate brandurile oferă un astfel de design.

Trebuie să apreciem că e echipat cu un SSD de ultimă generație și nu cu un hard disc spațios și lent. Acest tip de mediu de stocare nu e chiar accesibil și prețul diferă de la un model la altul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Placa video GeForce MX130 nu e foarte cunoscută, însă nu e concepută pentru gaming intens. Varianta MX150 e ceva mai bună, însă când vă doriți să încercați jocuri, ar trebui să vă îndreptați atenția spre serii ca cele RoG. Acest Core i7 are la fel de multe nuclee ca și cel de gaming din generația precedentă, dar nu se apropie de un Coffee Lake pentru că acela are 6 nuclee.

Pentru taskuri office, patru nuclee sunt suficiente și poate că și restul componentelor vor fi satisfăcătoare, pentru că a vă lua gândul de la viitoare investiții (upgrade-uri).

Păreri pro și contra

Laptopul se mișcă foarte bine pentru că are acel SSD, cel mai nou i7 și o memorie RAM de 8GB. S-ar putea ca în anumite aplicații să aveți nevoie de mai multă memorie, dar nu mai mult de 16GB. Pe acesta observăm destul de multe caracteristici speciale și le consider foarte utile: tastatură iluminată, cititor de amprentă, construcție metalică, USB tip C etc. Ecranul său e unul deosebit după cum am mai zis-o de multe ori și concurează cu cele de tip IPS. Pentru gaming recomand noile IPS-uri care oferă caracteristici tehnice excepționale.

Asus S510UF-BQ037 e una dintre cele mai bune alegeri care le puteți face și nu e singura soluție din această serie. Configurațiile sunt destul de numeroase și nu veți găsi procesoare entry-level pe acestea, ci doar Core i5 și Core i7.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu