Asus S510UA-BQ623R, laptop cu Microsoft Windows 10 Pro

Laptopul Asus S510UA-BQ623R e doar unul dintre numeroasele variante ale acestei serii care le puteți folosi pentru taskuri mai avansate. Arată ca oricare lat model din serie doar că sunt disponibile variante pe gri și auriu, iar cel de jos e cel gri. Îmi place noul ecran NanoEdge deoarece ajunge mai până în margine și reduce construcția laptopului (e ca cea a unui laptop de 14 inci). Din numele său se poate ajunge la concluzia că laptopul are doar placa video integrată (terminația UA), dar și ce sistem de operare are.

Sistemul de operare preinstalat Microsoft Windows 10 e la versiunea Pro, motiv pentru prețul laptopului e ceva mai mare. Acest software e necesar dacă veți folosi laptopul în cadrul unei companii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă discutăm de procesoare de tip U, adică cu consum mai redus de energie, veți observa că noul i5 e mai bun decât un Core i7 din generați precedentă. E așa pentru că are 4 nuclee și o placă video puțin mai bună, totuși nu poate înlocui una dedicată dacă vreți să jucați jocuri sau să rulați aplicații 3D.

Ecranul e un punct forte al acestei serii pentru că oferă caracteristici tehnice foarte bune, dar artă și ceva mai bine. Sper ca pe viitor și seriile mai accesibile să aibă margini mai subțiri la ecran, cum se întâmplă și în cazul telefoanelor mobile. O astfel de îmbunătățire face ca laptopul să fie mai mic și se renunță la unitate DVD și tastatura numerică.

Păreri pro și contra

E precum un laptop de tip business deoarece are: tastatură iluminată, cititor de amprentă, sistem de operare versiune Pro și construcție metalică. Chiar dacă e atât de mic, sunt prezente cele mai populare și des utilizate porturi. Puteți folosi fără probleme un mouse wireless și să vă conectați wireless la internet.

Tot mai multe laptopuri arată precum ultrabookurile, deoarece componentele sunt tot mai compacte și construcția din aluminiu e tot mai populară. Asus S510UA-BQ623R poate reprezenta o soluție office decentă dar care nu și-o permite oricine.

Te-ar mai putea interesa