Asus S510UA-BQ568R, laptop cu Windows 10 Pro

Laptopul Asus S510UA-BQ568R e unul dintre modelele fără placă video dedicată și se observă ușor din nume (are terminația UA în loc de UQ). Nu e nevoie de palca video dedicată pentru că și procesorul vine cu una și astfel autonomia va fi una mare de fiecare dată. Placa video Intel UHD 620 poate reda chiar și conținut video 1080p, că doar aceasta e și rezoluție maximă a laptopului. Prețul e ceva mai mare dacă are software preinstalat și în acest caz e Vorba de Windows 10 varianta Pro.

Din poza de jos se vede că acesta e varianta pe gri, dar sunt și variante aurii care pot avea și placă video dedicată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopurile din această serie sunt mult mai subțiri și înguste pentru că ecranul e diferit – NanoEdge. Astfel construcția laptopului e similară cu cea a unui model de 14 inci. S-a renunțat atât la unitate optică cât și la tastatura numerică, care nici nu le-ați fi folosit.

Componentele sunt de ultimă generați și chiar nu găsesc o configurație mai bună pentru activități zilnice. Are suficientă memorie RAM, are un procesor Quad Core, SSD spațios și placa video rulează conținut de calitate. Veți vedea pe lateral o mulțime de porturi care vor fi de folosi pentru că nu totul e wireless. Ultrabookurile sunt pe cale de dispariție pentru că vom vedea tot mai multe serii de laptopuri compacte.

Păreri pro și contra

Chiar dacă e mai scump decât restul modelelor care probabil le-ați văzut, veți găsi o tastatură iluminată, cititor de amprentă, procesor performant de ultimă generație, SSD mare și Windows 10 Pro. Lipsa plăcii video dedicate nu e un minus pentru cei care îl folosesc în cadrul companiei (uz office) și autonomia va fi una satisfăcătoare.

Asus S510UA-BQ568R e alegere perfectă dacă vă interesează viteza de procesare și un spațiu de stocare rapid. Laptopurile cu SSDuri sunt tot mai numeroase și chiar nu mai merită un HDD pentru diferența e foarte mare. Până la urmă nici nu ai cu ce să umpli un hard disc de 1TB, mai bine alegeți un SSD de 128GB sau 256GB.

Te-ar mai putea interesa