Asus S510UA-BQ482, laptop cu SSD și HDD

Laptopul Asus S510UA-BQ482 e unul dintre numeroasele modele oferite de acest brand și din numele său reiese faptul că are doar placa video integrată. Nu e un minus cât timp nu vă jucați jocuri pe el, că în rest e inutilă. Până la urmă restul componentelor sunt foarte importante și mă refer la procesor și mediu de stocare. Procesorul său e unul destul de avansat având specificații destul de bune, iar SSD-ul chiar îmbunătățește experiența. Tot mai multe laptopuri vin cu SSD pentru că sunt foarte rapide și compacte.

Din poza de jos se vede destul de bine că e o variantă aurie destul de compactă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest gadget portabil se folosește de un procesor foarte nou și care trebuie lăudat deoarece oferă performanțe bune datorită celor 4 nuclee. Chiar dacă pare a fi un laptop mic, el are același ecran de 15.6 inci ca pe laptopurile standard dar cu caracteristici mai bune pentru a vă bucura de o calitate bună indiferent de distanță.

Chiar dacă hard discurile nu sunt chiar atât de performante, aveți de ales să-l schimbați ori să luați direct un laptop cu această componentă. Acele SSD-uri pot fi de două feluri în funcție de interfață, iar cele de tip M.2 sunt cele mai avansate (dacă discutăm de suportul NVMe). Spre deosebire de late laptopuri, acesta nu mai necesită nici un upgrade.

Păreri pro și contra

Performanțele office sunt destul de bune cu acele componente și trebuie să apreciem la fel de mult și dotările prezente pe acesta. Aici mă refer la ecranul mare care ajunge aproape până în margini. Acesta poartă de numirea de NanoEdge și nu e chiar ca un IPS dar pentru ce va fi folosit, va fi de ajuns.

Asus S510UA-BQ482 e echipat cu tastatură iluminată dar și cu cititor de amprentă pentru a nu mai fi nevoie de autentificare cu parolă. Dacă vreți să vizionați un clip pentru a vedea mai bine detaliile oferite de acesta și ecranul nu e de ajuns, acest laptop se poate conecta la un TV cu un cablu HDMI.

Te-ar mai putea interesa