Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus S510UA-BQ477R, laptop pentru birou

Un laptop pentru birou e acest Asus S510UA-BQ477R datorită configurației office și acesta nu e singura soluție oferită de acest brand. Pot fi și variante cu procesor mai scump sau chiar cu placă video dedicată, dacă vreți să editați video sau să rulați un joc. Din ce am văzut majoritatea modelelor aurii au placă video dedicată, iar cele office sunt pe gri. Nu știu dacă acest aspect are mare relevanță pentru că ambele sunt culori plăcute care dau un plus de eleganță laptopului.

Din poza de jos se vede foarte bine varianta pe gri, dar pot fi și variante aurii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Pe acesta e prezent procesorul Core i5-8250U care are o placă video integrată nouă dar care nu ar putea înlocui una dedicată deoarece nu are memorie dedicată. De aceea unele modele au o placă video ca GeForce MX150, dar asta nu înseamnă că sunt modele pentru gaming. E nevoie de ceva mai mult pentru ca un laptop să fie foarte bun pentru jocuri: sistem de răcire avansat, numeroase sloturi pentru memorie RAM etc.

Ecranul e un alt punct foarte al acestei serii pentru că e un NanoEdge de 15.6 cu 100% sRGB și unghiuri de vizibilitate largi. Dacă vă doriți un ecran cu un plus de confidențialitate, se poate aplica un filtru de ecran. Balamaua laptopului e una destul de robustă și se vede foarte bine din poza pusă sus.

Păreri pro și contra

Chiar dacă e unul dintre cele mai compacte laptopuri de 15 inci în acest buget, are toate dotările necesare pentru a putea spune că e înlocuitorul perfect pentru actualul PC. Performanțele sunt mai mari deoarece vine cu un Quad Core și SSD-ul joacă un rol important atunci când porniți aplicații (ele pornind aproape instant). Dotările speciale devin foarte utile în multe situații, mă refer la tastatura iluminată și cititorul de amprentă.

Asus S510UA-BQ477R e un exemplu foarte bun ca noile laptopuri vor înlocui multe ultrabookuri pentru că sunt mai accesibile. Am pus și un clip cu un astfel de laptop pentru a-i vedea construcția.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu