Asus S510UA-BQ452R, model cu i5-8250U și Windows 10

Asus S510UA-BQ452R e un laptop de generație nouă dotat cu procesor i5 din seria a opta, SSD tip M2 și ecran cu rezoluție FHD.
E un model excelent pentru sarcini multimedia, chiar dacă placa video nu e una cu memorie dedicată.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop care vine cu multe caracteristici împrumutate de la ultrabook-uri (printre acestea se numără greutatea redusă, cititorul de amprentă și autonomia ridicată… a bateriei).
Din imaginea de alături puteți vedea că are un design foarte plăcut, mai exact are un design simplu caracteristic laptopurilor Asus.


Pro

Modelul de față vine cu un ecran foarte bun care are diagonală de 15 inci și rezoluție 1920×1080 pixeli. Datorită acestui lucru putem folosi laptopul pentru diverse sarcini… chiar și business. Finisajul ecranului e unul anti-glare, iar acest lucru presupune că imaginea nu se reflectă.
Memoria RAM a laptopului e de 8GB tip DDR4, iar pentru stocare beneficiază de SSD tip M2 cu o capacitate de 256GB.
Portabilitatea acestui dispozitiv e una foarte bună cu o baterie care ține 5-6 ore și o greutate de 1,7kg. Se poate vedea că e mult mai bun decât un netbook ori o tabletă.

Contra

Modelul de față e unul care nu are unitate optică, iar din această cauză pentru a instala un alt sistem de operare ori aplicații vă puteți folosi de un stick USB ori de Internet. Viteza la net va fi foarte bună pentru că acest model vine dotat cu wireless ac care presupune viteze mult superioare comparativ cu vechiul standard wireless n.

Concluzii

Modelul Asus S510UA-BQ452R e unul nou dotat cu componente performante, iar din această cauză poate fi utilizat acasă ori la birou.
Vine cu multe dotări premium cum ar fi cititorul de amprentă, tastatura iluminată, dar și prezența sistemului de operare Windows 10 Pro.
Dacă vă interesează alternative la acest laptop atunci găsiți aici câteva cu mențiunea că e vorba despre modele din aceeași serie printre care sunt strecurate și câteva laptopuri cu i7.

Te-ar mai putea interesa