Asus S510UA-BQ428, notebook cu i5-8250U și ecran Full HD

Dacă sunteți interesați de un laptop care să arate precum un ultrabook și care să împrumute o mulțime de caracteristici hardware atunci modelul Asus S510UA-BQ428 ar fi recomandarea mea.
E un dispozitiv cu o ramă a ecranului foarte subțire, cu o portabilitate demnă de invidiat și cu procesor quad core foarte rapid.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat formidabil din toate punctele de vedere.
Dpdv vizual arată bine, acest lucru putând fi văzut de alături.


Avantaje

Laptopul Vivobook S15 are un ecran de 15,6 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli. Pentru ca lumina să nu se reflecte acest dispozitiv are ecran anti-glare.
Procesorul e un i5-8250U cu 4 nuclee și cu cip grafic Intel UHD 620. Acest procesor e unul din seria a opta și este la fel de performant precum un i5 de pe desktop.
Memoria e una mai mult decât suficientă, fiind vorba despre 8 giga memorie RAM tip DDR4 și un hard cu o capacitate de 1TB.
Portabilitatea acestui laptop este foarte bună cu o greutate de 1,7 kilograme și o baterie care poate ține până la 4-5 ore… în funcție de ce faceți pe el.

Dezavantaje

Nu dispune de un cip grafic cu memorie dedicată. Ar fi fost bun ceva de la Nvidia cu 2GB memorie.
Nu are o unitate SSD. Acest tip de componenteă ar fi făcut laptopul mult mai rapid, dar oricum nu vă oprește nimeni să instalați așa ceva.

Concluzii

Modelul ASUS S510UA-BQ428 e unul al anului 2018 pentru cei interesați de un laptop pentru acasă capabil de a afișa filme la rezoluție maximă și care nu se blochează atunci când trebuie să deschizi mai multe taburi în Chrome.
Laptopurile Asus sunt foarte populare în România deoarece au un cost de achiziție foarte mic, iar fiabilitatea e foarte bună. Să nu mai zic de faptul că au componente noi care fac modelul de față în tendințe.

Te-ar mai putea interesa